Spadek fspów w grach (Ścinki)

Witam wszystkich :wink:

PROBLEM: A więc… Problem polega na tym że na przykład kiedy gram sobie w “Left 4 Dead” po jakimś czasie spadną mi fpsy i występują tak zwane ścinki…

Ale najlepsze moi drodzy jest to że te ścinki się po jakimś czasie kończą … i można grać dalej :stuck_out_tongue: Jednak po jakimś czasie znowu stanie się to samo. : )

Patrzałem w innych grach np jak “Counter-Strike 1.6” / “Need For Speed undercover/most wander/prostreet” … i dzieję się to samo : >

Za to w takich grach (MMO)np jak “RF online” bądź “Lineage 2 Final Gracia” nie ma mowy o takich scinkach … ; o

*Sterowniki od grafiki mam chyba najnowsze … lecz miałem inne stery i było to samo :slight_smile:

Mój sprzęt:

Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+ 2,61GHz

Grafika: ASUS Radeon EAH3650

Pamięć RAM: 2gb

Service Pack 2

Chyba tyle informacji wystarczy :wink: Mam nadzieje że jest tutaj ktoś kto da radę mi pomóc :stuck_out_tongue:

Pozdrower :>

Przeniesiony z Problemy :arrow: Gry na dobrychprogramach

Co do L4D, to jest z nim tak, że podczas ataku hordy procesor musi generować straszliwą liczbę zombiaków i wówczas nawet najlepsze kompy mogą mieć z tym problem…cóż zrobisz, taka gra. W przypadku NFS Undercover, to ta gra generalnie jest niedopracowana i się ścina mniej, lub więcej na każdym kompie, a nawet na konsolach. Natomiast zastanawia mnie sprawa CS, Pro Street i MW…to już nie jest normalne. Jeśli masz uruchomione coś, co obciąża mocno system, to to wyłącz. Np. G Data Antivirus jest jednym z takich programów, który bezpardonowo przeprowadza aktualizację podczas gry i przywiesza cały sprzęt przy tym.

hmmm ktoś powiedział mi że to jest problem w windowsie jakiś … Zrobiłem formata. A teraz nawet jak gram w Lineage II to mam ścinki to nie są takie scinki gdy np jest duzo zombiakow nawet jak stoje w pustym miejscu je mam :((