@Skoczix chodzi mi o to , istnieje powien mod ktory dosc mocno pogorszy tekstury w cs ale za to fps-y sie zwiekszą.
@iJuliusz Już to robię ,zaraz dam znać.
@Szalony97 wolałbym zostać przy aktualnej grafice ,nie sądzę aby była to wina gry.
@iJuliusz Wszystko gotowe,nie aktualizować?
Postanowiłem odinstalować w trybie awaryjnym ,ponieważ tak mi program polecił.nie aktualizuj, sprawdź jak działa na tych co teraz
Nic nie pomogło. Może problem jest w tym ,że procek i grafika nie są bardziej wykorzystywane?
procek i grafika jest na tyle wykorzystywana ile potrzebuje np: cs czy inna gra , czasami moze miec wine jakis podzespół pc.
Tryb zasilania jaki masz ?
Może być to spowodowane tym ,że tapeta mi się zmienia co minutę?
tryb zasilania masz dobrze , auto tapete co minute radzilbym ci wyłączyć (prawdopodobnie) tez moze zabierac fps-y.
Nadal ,ale zauważyłem ,że kiedy mam te spadki strasznie podwyższa się var i sv.
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
Po restarcie komputera wszystko jest okej ,dopiszę tu jakby problem pokazał się ponownie.Dziękuję wam za pomoc.Ostatnie pytanie czy jest sens kupowania tego monitora pod ten sprzęt?https://www.morele.net/monitor-benq-zowie-xl2411-e-sport-974362/
Monitor ma świetne parametry, ale nie jestem znawcą.
Może wrzuć temat do odpowiedniego działu, szybciej go ktoś zauważy.
W CS nie grałem sporo latek.
Były kiedyś czasy kafejek, treningi, wyjazdy, turnieje, ale wtedy nie było takich sprzętów.
Cieszę się, że przydały się nasze porady.
Zapraszamy, gdy znów będziesz miał kłopot ze sprzętem.
No w takim razie już będę wiedział ,że mam na kogo liczyć
Po formacie jeszcze więcej fps Format lekarstwem na wszystko.
jakie było w końcu ostateczne rozwiązanie Skoczix? mam ten sam problem. nie rozumiem, reset całkowity z instalowaniem sterowników od nowa i windowsa???
Tak i najlepiej mieć i ustawić windowsa 10 pod gry. Po prostu jeśli masz win10 to zrób ustawienia fabryczne dla niego i ustaw go pod gry, jeśli chcesz to mogę dać link do poradnika.
usuń -threads 4 i kiedy czyściłeś pc ostatnio