Hej,
Sprzedaję części ze swoich starych komputerów, na sprzęt daję 14 dniową gwarancję rozruchową.
Hej,
Sprzedaję części ze swoich starych komputerów, na sprzęt daję 14 dniową gwarancję rozruchową.
Dyski bez uszkodzonych sektorów, nie grzeją się itp.?
Pamięć w pełni sprawna?
Ale tam dostawa tylko paczkomaty - qurde szkoda
Komar1990, zapoznaj się, proszę, z V punktem regulaminu, a następnie - korzystając z przycisku Edytuj (na dole posta po lewej stronie) - popraw post tak, by spełniał określone regulaminem warunki - przede wszystkim dodaj krótki opis i cenę początkową. Zignorowanie tej prośby będzie skutkować przeniesieniem tematu do kosza.
Te dyski kupiłem z 3 miesiące temu na aukcji u tego Pana http://allegro.pl/hdd-dysk-80gb-wd-seagate-ide-ata-gw-fv23-i5735658798.html Zapewnia on, że nie ma badsektorów. Nie uratowały jednak mojego starego komputera, bo problem później pojawił się z płytą główną, a z tym już nie chce mi się bawić. Sprzedawca wysłał mi dwa dyski, bo jeden wysyłał ponad 2 tygodnie więc zażądałem rekompensaty.
Dzięki za info. To dyskami chyba nie będę zainteresowany, bo “ten Pan” pewnie skoro dołożył za free, to raczej w obudowie jest coś bardziej wyeksploatowane niż by się zdawało :)
Pamięć pewnie ktoś tam dla mnie zalicytuje, podrzuciłem link komuś z rodziny - raczej nie wygram, bo spore zainteresowanie, ale kto wie? Wierze na słowo, że pamięć OK!
Jeśli nie spełni Twoich oczekiwań to zwracam pieniądze bez potrzeby odsyłania paczek, jeśli chodzi o pamięć RAM to widać, że jestem początkujący w sprzedaży nie napisałem wyraźnie, że jest tam 4*1GB a nie 1GB w 4 kościach. Ale lipa, no nic uczę się. A jest to zamieszczone na aukcji w sekcji opis ilość MB tylko, że nikt tego nie zauważy ;/
Nie bez odsyłania, to nigdy tak nie rób, bo wielu czeka na takie okazje:)
PS
Nie boję się o pamięci RAM i chłodzenie procesora, bo te elementy są mało awaryjne i jestem przekonany, że nie zepsują się nagle nikomu i że są w bardzo dobrym stanie. Najbardziej awaryjne są dyski gdybym ich nie sprzedawał to w ogóle bym się nie przejmował.
Spoko, to jeśli dyski będą nie do dłuższego użycia (bad sektory itp), to jestem jak najbardziej za, abym nie musiał Ci ich odsyłać - sprawdzę kilkoma aplikacjami i jeśli będą jakoś tam nie najlepiej się miały, to podeślę Ci tędy odczyty.
Po 22:00 lepiej:)
Ale może mailowo da się ustalić wsjo. Paczkomat w sumie znalazłem w sklepie spożywczym (jedyny względnie blisko), ale nigdy nie korzystałem z tej formy dostawy, to nie wiem jak to trybi Więc może kurier InPost lub Pocztex - nie wiem co wyjdzie taniej - chyba Pocztex, bo paczka pocztowa czy np. kurier DPD na pewno wyjdzie drożej. Jeszcze kwestia co z nich dla Ciebie jest wygodniejsze. Może byłby ten paczkomat, ale jak napisałem wyżej - nie wiem jak to działa
Ja nigdy nic nie wysyłałem ani nie odbierałem paczkomatem i chcę się nauczyć Jeśli jest Ci wygodniej to oczywiście wyślę pocztexem czy innym kurierem Mimo wszystko polecam się nauczyć odbierać przesyłki paczkomatem to coraz popularniejszy sposób, a i koszty przesyłek są niskie: trochę teorii z praktyką: https://www.youtube.com/watch?v=cld3qCjaUEI oraz czysta praktyka https://www.youtube.com/watch?v=ElaANZmfOwA Chyba nie będzie aż takie trudne prawda?
Zaraz obczaję - też trochę edukacji może być przydatnym.