Witam, mam problem z modemem neostrada speedtouch 330 nie chce się on połączyć z internetem w laptopie z systemem win 7 32 bit. Problem pojawił się wczoraj mimo iż modem działał na tym komputerze ponad rok. Połączenie zostało rozłączone podczas standardowej pracy, i teraz nie może się połączyć. Nie mam pojęcia co z tym zrobić, na innym komputerze modem działa bez problemu. Szukałem rozwiązania poprzez opcje ‘‘rozwiąż problemy’’ w windowsie, program wykrył problem z ‘‘połączeniem lokalnym 2’’ czyli coś z kartą sieciową i zalecił zainstalowanie sterowników. Co mam z tym zrobić? znaleźć sterowniki do karty sieciowej? czy tylko do modemu? modem był instalowany poprzez sterowniki do win vista.
http://www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/obs … inst_ster/ Odinstaluj stare i pobierz nowe stery do karty sieciowej
Przeinstalowałem sterowniki od modemu, skonfigurowałem połączenie wszystko według instrukcji tp na ich stronie i dalej nic czy to jakiś problem z kartą sieciową? przy wyborze połączeń pisze, że problemy mogą być spowodowane kartą sieciową. Co z tym zrobić? instalowac sterowniki do karty sieciowej?