Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.
Grubo się chyba dzieje. Takiej aktywności redakcji na forum dawno nie widziałem. Rzuccie okiem na aktywnych użytkowników.
Takiej aktywności nigdy nie było, a nie że dawno
Wszystkie ręce na pokład i wylewamy wodę z tonącej łajby
Chyba im czarny PR zalazł za skórę. Nie dziwię się. Zasięgi mocno oberwały. Co do obiecanych zmian to już kiedyś to słyszeliśmy. Gtxxxor po odejściu z WP uświadomił myślę niektórych, że to wszystko to tylko PRowa gadka, bo sam zmienił znacznie swoje stanowisko. Zresztą to już wiedziałem jakiś czas temu w ramach obrony swoich racji.
Oczywiście ze tak. Tak samo gadał Cebula, tak samo gtxxor, a teraz ten nowy Muszą troszkę ugłaskać społeczność, bo się zrobiło nerwowo. Tez bym pewnie tak zrobił
ale przy takich panicznych akcjach jest przynajmniej szansa coś ugrać dla społeczności, zanim wszystko się znowu rozwodni a krzykacze dojdą ponownie do głosu i zakłócą merytoryczna dyskusje
Nie bardzo ugrasz, skoro słyszymy, że zamiast wyłączenia komentowania przez anonimów będzie … możliwość ukrycia komentarzy
Kupa nie przestanie śmierdzieć po przykryciu perfumowaną chusteczką, a będzie kopać jeszcze bardziej (coś jak spektakularne aktualizacje systemu wszechczasów i Śródziemia całego, crying wednesdays, 0daye, smb, kyocera10, solar wind(ow)s
Ciekawe o ile bardziej muli Windows 10 z włączoną kompresją systemu plików LOL : )
Ach ten Windows, pewnie coś przeskrobał
inpost przechodzi samego siebie
dosyć że zmniejszyli czas odbioru do 48h to jeszcze ponad 24h paczkomat był nieczynny - uszkodzony
dzis przysłali mi sms że mam do niego biegnąć, bo już działa i mam 2h na odbiór
a sms odebrałem zobaczyłem 6 min przed końcem terminu
niebawem serio chyba będą wyrzucać paczki w rynku i kto pierwszy ten lepszy
z jednej strony spoko, bo może wyrośnie jakaś sensowna konkurencja, ale z drugiej strony jeśli nie będą realizowali normalnych przesyłek, to użyteczność średnia i tylko zagracą miasto kolejnymi skrzyniami