Społeczność

Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.

Grubo się chyba dzieje. Takiej aktywności redakcji na forum dawno nie widziałem. Rzuccie okiem na aktywnych użytkowników.

Takiej aktywności nigdy nie było, a nie że dawno :joy:

Wszystkie ręce na pokład i wylewamy wodę z tonącej łajby :smiley:

Chyba im czarny PR zalazł za skórę. Nie dziwię się. Zasięgi mocno oberwały. Co do obiecanych zmian to już kiedyś to słyszeliśmy. Gtxxxor po odejściu z WP uświadomił myślę niektórych, że to wszystko to tylko PRowa gadka, bo sam zmienił znacznie swoje stanowisko. Zresztą to już wiedziałem jakiś czas temu w ramach obrony swoich racji.

Oczywiście ze tak. Tak samo gadał Cebula, tak samo gtxxor, a teraz ten nowy :wink: Muszą troszkę ugłaskać społeczność, bo się zrobiło nerwowo. Tez bym pewnie tak zrobił :joy:

ale przy takich panicznych akcjach jest przynajmniej szansa coś ugrać dla społeczności, zanim wszystko się znowu rozwodni a krzykacze dojdą ponownie do głosu i zakłócą merytoryczna dyskusje

Nie bardzo ugrasz, skoro słyszymy, że zamiast wyłączenia komentowania przez anonimów będzie … możliwość ukrycia komentarzy :joy:

Kupa nie przestanie śmierdzieć po przykryciu perfumowaną chusteczką, a będzie kopać jeszcze bardziej (coś jak spektakularne aktualizacje systemu wszechczasów i Śródziemia całego, crying wednesdays, 0daye, smb, kyocera10, solar wind(ow)s :joy:

Ciekawe o ile bardziej muli Windows 10 z włączoną kompresją systemu plików LOL : )

Ach ten Windows, pewnie coś przeskrobał

inpost przechodzi samego siebie

dosyć że zmniejszyli czas odbioru do 48h to jeszcze ponad 24h paczkomat był nieczynny - uszkodzony

dzis przysłali mi sms że mam do niego biegnąć, bo już działa i mam 2h na odbiór

a sms odebrałem zobaczyłem 6 min przed końcem terminu

niebawem serio chyba będą wyrzucać paczki w rynku i kto pierwszy ten lepszy

Będzie lepiej :wink: https://antyweb.pl/allegro-punkty/

z jednej strony spoko, bo może wyrośnie jakaś sensowna konkurencja, ale z drugiej strony jeśli nie będą realizowali normalnych przesyłek, to użyteczność średnia i tylko zagracą miasto kolejnymi skrzyniami