Społeczność

Pytanie. Dyski SSD do laptopów jak i do pieców, są takie same? Bo trochę zbiło mnie to z tropu.

Takie same.

@anon741072 to trzeba był zadzwonić na infolinię, że paczkomat nie działa i żeby teraz czas wydłużyli, bo nie możesz odebrać paczki w tym momencie. Na infolinii nie pracują sami nieogarnięci ludzie.

Co do paczkomatów Allegro to póki co cienko to widzę. Allegro strasznie ostatnio kombinuje i odnoszę wrażenie, że wykorzystują swoją dominującą pozycje, a to mi śmierdzi monopolem.

@pom_pom podziękował

@LORDEK oczywiście ze dzwoniłem. Pierwszy raz kiedy zgłaszałem uszkodzony paczkomat, a drugi raz kiedy dostałem SMS o jego naprawieniu. Za drugim razem dowiedziałem się ze nie moze wydłużyć czasu odbioru i ze paczka wróci do nadawcy, czyli ze stracę czas i zapłacę ponownie za przesyłkę. Obsługa klienta na najwyższym poziomie :wink:

To przy inpost jest lepiej, są tymczasowe paczkomaty i mamy dobę a potem próbują kolejny raz do prawidłowego, gorzej że u mnie dają kilometr za daleko, a bliższy mam „pod domem” (200 m) lub koło „społem” (800 m) [czyli bliskie niby też zapchane].

https://youtu.be/vhvGlmkVmcs

szybko redakcjo DP, piszcie o tym, że nowe wersje zapowiedziane

Kogo to obchodzi? :smiley:

na Twitterze Orange Polska chyba jakiś bot odpowiada :smiley: Internet od godz. 17 nie działa, a oni udają gł*pa. Zgłoszenie na stronie też nic nie daje. Co za telekomuna. :imp:

o jejku, śledzę wątek nowe DP, ale główna też jest niezła :smiley: „Wpadka policji. Szukali nielegalnych roślin, znaleźli coś gorszego” to już naprawdę poziom pudelka

Pisano przecież, że to portal dla specjalistów…

Zniknęło mi awatar!!!

Hańba!

Albo może ten kto pisze nie widzi swojego

@anon741072

Hil-fe!

Hil-fe!

:joy:

Mnie napchali mnóstwo nie znanych powiadomień, chyba z parę set.