Zgłaszam, że spolszczenie do Win Patrol jest skażone jakimś uszkodzeniem archiwum! Spolszczenie to pobierałam wielokrotnie, próba rozpakowania tegoż - zawsze kończyła się takim samym komunikatem.
Oczywiście plik poddawałam opcji “napraw”, aczkolwiek po “przemieleniu” danych - czekał na mnie kolejny komunikat, że nie udało się usunąć uszkodzeń - czy cuś w tym stylu!
Dzięki, że sprawdziłeś - do komunikatu u mnie nie doszło z przyczyn oczywistych. Swoją drogą - to dziwne z tym niekompatybilnym spolszczeniem; zwłaszcza, że pisze wersja 8.0 (najnowsza) przy pliku orginalnym i spolszczeniu! Innych wersji na Vortalu nie ma!
Ważne jest jednak to, że archiwum u Ciebie da się rozpakować!
U mnie natomiast nie i tym samym potwierdza się moje podejrzenie, że coś (nawet wiem co), z czym od tygodnia samodzielnie walczę - powoduje tą (nie tylko zresztą tą blokadę). Jak wyczytałam - manewr stosunkowo nierzadki! To oczywiście temat na osobny topic, jak sama tego nie rozwiążę!
Natomiast najważniejsze było dla mnie to, że ktoś sprawdził, iż archiwum jest OK i daje się rozpakować! Tylko jakby co, to mała pociecha z tą nieadekwatną wersją… :?
Ja nie powiedziałam, że to archiwum jest czymś skażone, czy zawirusowane… :?
Ewentualnie mogło być uszkodzone (tak, jak głosił mój komunikat); ale jak widać Asterisk i Lisek spokojnie rozpakowali, więc ta wersja odpada!
I to właśnie chciałam wykluczyć!
Natomiast mam coś (czego jeszcze nikt nie miał na Forum - a już doszłam, co to jest), :twisted: co mi blokuje m.in. rozpakowanie archiwum! Ale to już temat na inną “bajkę”!
Natomiast pewnie Ci dlatego nie działa, że coś jest z tymi wersjami - vide komunikat Asteriska!