Spolszczenie do gothica II

Cze mam pytanie gdzie moge znaleźć spolszczenie do Gothica II ?? bo wszędzie szukalem ale nigdzie nie znalazlem :?

Dziwne… Ja jak kupiłem Gothica 2 to nie musiałem żednego spolszczenia szukać. Może w trudno w to uwierzyć ale od razu wszystko było po polsku! :]

A tak na poważnie poczytaj regulamin tu

Facet nieprzesadzaj , kolega sie zapytal gdzie znajdzie spolszczenie to nieznaczy odrazu ,ze ma pirata .

To ty sie lepiej zapoznaj z regulaminem ,ze tak sie niezachowuje .

a patrzales tutaj ?

http://www.maciek.kom.pl

zakladka spolszczenie .

W Polsce nie wydano innej wersji niż polska.

Na http://www.maciek.kom.pl nie ma.

Tak jest ,jak się ściąga z ftp i się ściąga niewiadomo co :P.

OK, sorry. Rozumiem. Ale spolszczenia raczej nie ma i jeśli chesz Franki polską wersję będzie musiał ją kupić np. tu

kolejny , ty to raczej na temat sciagania sie niewypowiadaj bo tez walnoles pytanie a skad sciagnac :?

A wiesz ,ze niedaleko Szczecina sa Niemcy ?

wrrrrr juz mnie to tak denerwuje te oskarzenie wszystkich o wszystko …

A w Niemczech to na pewno kupisz wersję angielską… Juz prędzej angielską doświadczysz w Polsce…

Jak nie mogę znaleźćgry w sklepie to wtedy próbuje ściągnać ,a pozatym ja mieszkam w Zamościu ,więc chociaż u mnie żyje 100 tys. osób to i tak trudno znaleźć więkoszość gier :?.

A gdzie on pisze ,ze ma Angielska ?

Jak by ci sprawe do sadu dali tez bys im tak powiedzial ?

Co nie znaczy ze gre kolega kupił w polsce. Prosze wszystkich o darowanie sobie tych tekstów. Nie od razu kazdy ma pirata panowie.

Koniec dyskusji.

To kupuj gry na Ukrainie po rosyjsku będziesz miał bliżej i taniej :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: .

Dzięki stary. Wiedziałem ,że mogę zawsze liczyć na przychylność modów :D.?ukraincy jeszcze mniej gier na sój język przetłumaczają niż my, a pozatym na podróz do Lwowa (bliżej same wsie) wydałbym ,jakąś rownowartość gry w Polsce + gra na Ukrainie :d ,więc wole poszukać na allegro ,albo ściągnąć z neta.!

Klin, nie podejżewam ,że ma inąą wersje niż angielską.

Wiesz niemyslalem ,ze …sam sie ponizasz czlowieku .

Lepiej juz nic niepisz :x

A jak masz ochote chwalic sie tym ,ze sciagasz gry z neta to nie na tym forum .

sory lazikar ,ze dodalem to ale niemoglem sie powstrzymac.