witam. zadam to samo pytanie co moj dalszy poprzednik. zrobilem wszytsko co jest w instrukcji procz jednego: nie moge zanalezc pliku useroptions.ini - powinienem powiedziec ze go NIE MA - sprawdzilem “recznie” kazdy folder i nic, no i nawet w “wyszukaj” nic nie ma, wiec dziwne zeby jednak byl… jak to w koncu jest z tym plikiem? bartus napisal ze jest w dukumentach - jakich?
Itgof to przeczytaj caly temat to sie dowiesz
przeczytalem dokladnie kilka razy, na pytanie eredina odpowiedziales ze w dokumentach, wiec sie pytam w jakich dokumentach, bo nie widze takiefo katalogu, poza tym jak pisalem: windosowska wyszukiwarka tez nic nie znalazla…
lol.znalazlem, myslalem ze ten pliki jest w katalogu z gra;) sory za spam:P
ps. napisy polskie sa Ok, ale wcielo calkowicie anfgielksi dubbing. troche dziwnie to wyglda jak postacie cos mowia i jest taka kilkuminutowa cisza - totalna glusza
PS. skad mozna wziac spolszczenie dubbingu. na torrentach.org znalazlem taki plik 900mb ale jak wrzucam do azureusa to cos nie chce isc;/
Dokładnie, jak to naprawić?
bartus2003 taki z ciebie kozak a na to nie odpowiedziałes?
graws jakbyś czytać nie umiał temat stworzyłem rok temu i nic wyjaśniać nie muszę bo wszystko jest opisane po kolei.
no z ciebie widocznie tak :x bo dostaniesz BANA :twisted:
owszem, ale nie odpowiedziałeś co zrobić gdy w DOS-ie wyskakuje: Nazwa g3pakdir.exe nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzenia lub zewnętrzena program wykonywalny lub plik wsadowy
I co taki z ciebie chojrak?
Za co? Za słowa prawdy nie rozśmieszaj mnie
Witam wszystkich.
graws jak wybierzesz Start - Uruchom - CMD - to w oknie masz ścieżkę do nazwy konta zalogowanego użytkownika. Trzeba wpisać cd… żeby była ścieżka C:\> i dopiero wtedy wpisać zgodnie z instrukcją (zakładając, że wszystko skopiowane do katalogu głównego C:).
Powodzenia.
Siema. A miało być tak pięknie… mariuszss niestety z tym problemem z którym maja problem inni użytkownicy np. graws dalej mam problem… mimo użycia cd… dalej system wypisuje informację, że nazwa nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzna lub zewnętrzna program wykonywalny lub plik wsadowy :evil: i juz sam nie wiem co na to mam poradzic a chcem grac w gothica proszę o szybką odpowiedz lub kontakt gg 10008498 ( zawsze niewidoczny )
ludzie prosze pomozcie bo juz mnie krew zalewa i szlak trafia na miejscu jednoczescnie z tym spolszczeniem a chcem grac
Siema gdzie znajde plik G3PakDir.exe ??
W dniu 19.06.2008 , o godzinie 12:55 został dopisany post przez gargol
ok juz znalazlem
Siema słuchajcie mam problem z gothic 3 zrobilem wszystko tak jak trzeba i chodzi mi gra tylko jak rozmawiam z gosciem to mi napisów nie pokazuje kolega zrobił tak samo i mu to działe
. Prosze o pomosc ![-o<
A ustawiłeś w opcjach wyświetlanie napisów??
Ja mam inny problem zrobiłem jak było przykazane ale dialogów wciąż nie mam mówionych. Mam wersję niemiecką i jestem pewien że należy coś pozmieniać w plikach ini. Jesli ktoś coś wie niech napisze.
A ja mam taki problem że zrobiłem to co jest napisane i menu w Gothicu jest po polsku ale gra mi się nie chce wczytać.
Wczytuje do pewnego momentu a potem sie zatrzymuje i nie idzie dalej . Nawet gdy daję Nowa Gra to też się zatrzymuje w tym samym miejscu.Proszę powiedzieć mi co mam zrobić żeby gra mi się wczytywała. :?