omg dawałem już screena az właściowści poszukaj sobie w wcześniejszym poście!
Chodzi mi o to czy w ogóle jest aktywowany!
jacq4572 omg dawałem już screena z właściowści poszukaj sobie w wcześniejszym poście!
Złączono Posta : 05.07.2007 (Czw) 18:42
pisze windows is activity
Monczkin
zgadzam się,
dwa, kolega chyba raczej wie co nie co o pioraceniu Visty, przeczytajcie sobie jego posta w temacie vista trial 30 dni :mrgreen:
a dali ci DVD z Vistą w ogóle? Pewnie źle zainstalowali.
Każesz czytać innym, a sam tego nie robisz. Gdzie, kto tu powiedział, że jesteś piratem ?? Mogłeś paść jego ofiarą. Jeżeli uważasz, że wszystko jest w porządku, to dzwoń do pomocy MS.
z kąd mam wziąść dvd z visty chyba że mi porzucisz poczytaj posty od początku tematu a zobaczysz co i jak z tą moją vistą
kovval
sam screen to żaden dowód, tak jak mówił scooby, wystarczy zastosowac pare rzeczy i też bedziesz miał taki napis :mrgreen:
A co do piractwa, to dziwił mnie własnie temat ten twój ze screenem z aktywacji systemu :mrgreen:
Gdybyś oglądał wszystkie załączone screeny w tym topiku to byś wiedział że jest…
kovval Osobiście znam kilku ludzi którym ten czy inny sklep wykręcił podobnego wała. Jeżeli kupiłeś kompa z systemem to najlepiej zadzwoń do Microsoft, podaj im identyfikator produktu, powiedz że ci aktualizacje nie działają. Masz w końcu prawo do pomocy technicznej. Ewentualnie jak już napisałem wcześniej - sprawdź legalność systemu na stronie http://www.microsoft.com/genuine/
kovval
płytke z Vistą powinieneś posiadać od momentu zakupu komputera, skoro masz Vistę od razu z nowym komputerem
no to jak ci nie dali to na pewno jest co coś podejrzane!
Złączono Posta : 05.07.2007 (Czw) 18:47
Widziałem ten screen, tylko to o aktywacji było zasłonione Menu Start!
jeśli mi wcisneli pirata to jakie mam prawo sie ubiegać o orginała!? a gdy rzeczywiście wcisneli mi pirata i sprawdze i okaże sie że jest to co słyszałem że po 30 dniach nei można wogle systemu odpalić więc wole już zostać w niepewności!
Po pierwsze jeżeli masz dobrze scrackowanego to ci wykrywacze tego nie wykryją.
Po drugie jeśli system jest aktywowany (nawet crackiem) to ci nie przestanie działać po 30 dniach
Po trzecie nie zawracaj sobie głowy rzeczami, które słyszałeś, bo większość to nieprawda!
kovval dlaczego nie skorzystasz z pomocy MS ?? To nie Ty jesteś lewy, tylko ewentualnie sklep - choć z tego co piszesz, to trudno wywnioskować.
Masz aktywowany więc odpalisz nawet za 100 lat. Jeżeli wciśli ci pirata to mogą za to odpowiedzieć karnie, możesz nawet żądać odszkodowania od tego sklepu. Ja bym im nie popuścił - po upewnieniu się że masz pirata podaj namiary na sklep do piratnie@microsoft.com a najlepiej powiadom policję.
Screen już zbędny, bo i tak nie rozpoznam po nim czy jest legalny czy nie!
a czy opłaca mi sie biegać po sądach i tak chyba nie dostane orginała tej visty po co mi ta fatyga ale anonima na email microsoftu wrzuce
Ale nie wiadomo do końca czy masz pirata. Ja radziłbym kogoś ściągnąć zaawansowanego żeby to stwierdził i zobaczył. Bo my tutaj na forum nie wiele ci pomożemy.
właśnie jestem w kropce jeżeli sprawdze orginalność sytemu i bedzie ok to dobzre a jezli bedzę na nie to znaczy perzstalować widnows i sie bawić od nowa i znowu wydać kilka setak na nowego windows a i tak wydałem sporo na kompa więc po co mi to chyba zostanem przytym co mamale dzienki jacq4572