Spolszczenie visty!

kovval

i odpowiedz na proste pytanie, jak aktywowałeś system ?

Mam jeszcze jedno pytanie…

:!: Czy na twoim komputerze jest naklejona naklejka certyfikatu autentyczności na którym znajduje się klucz produktu. :!:

aero dobijasz mnie chyba już 5 raz pisze że dostałem jużgotowy aktywowany system razem z komputerem kupionym :o …

Przeczytaj pozostałę posty, bo już powiedział, że byłaktywowany! !!

kovval to nie tak, że biegasz po sądach. Jeżeli mamy do czynie z piractwem, to w tej sytuacji możesz być wezwany, ewentualnie jako świadek. Tymi sprawami zajmują się odpowiednie ograny. Jeżeli, faktycznie jesteś ofiarą, to podejrzewam, że takich jak ty jest więcej. Jeżeli sklep wali w kule, to ma ugotowane…

Ale otrzymasz zwrot kasy lyb w inny sposób zostanie to załatwione.

Zaczyna mnie ten temat powoli… Zaczynasz kolego kręcić i to dość mocno :evil:

nie nic takiego nie ma obejżałem całą obudowe od penriuma jest i od płyty głównej ale od windows nie widzę…

Czyli pociśli ci PIRATA :stuck_out_tongue:

sCooBy^ dzienki za rade mogłem sam na to wpaść dobra ide jutro do nich i zapytam jaki mam widnowsi czy to pirat jeśl itak to nastrasze ich :slight_smile: :smiley: napisze wam jutro co mi odpowiedizeli o ile temat zostanie.

Ku przestrodze innych warto podać sklep gdzie kupiono. Takie fora mają ogromną moc… Podobnie jak z MMV na tym forum:

http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=251808&st=0

Obszerny temat na deszczowy wieczór.

Też mnie to dotyczyło.

ok thx sie przyda

Wracając do źródła tematu - nawet jakby działało Tobie Windows Ultimate Extras, to byś nie mógł zainstalować języka PL, bo go tam po prostu nie ma! :o Dopiero po premierze finalnej wersji DreamScene, Microsoft łaskawie doda kolejne 20 języków do Win Update.

Przydałaby się w Polsce organizacja typu bbb - better bussines boreau zrzeszająca firmy i kontrolująca jakość ich usług;p.

kovval , nie przesadzaj :x

krytyk , a przydała by się. Choć wątpie, żeby to coś pomogło. W końcu to Polska :wink:

kovval

nie rób z siebie ofiary piractwa , w tym temacie http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … 42#1145442 dopiero przyznaeś się że masz ściągniętą Vistę , a ty bezczelnie brniesz w to że masz oryginała , zastanów się chłopie co piszesz na forum :mrgreen:

Ale se poprawił :o

tyle, że to widać dzięki i386 :stuck_out_tongue: