Ja mam troche inne spojrzenie na to.Co do tego że zagra Żuraw chyba nikt nie ma wątpliwości.Jednak już pierwszy mecz pokazał że Rasiak nie ma szans w powietrzu z takimi rywalami jak Ferdinand czy Terry, sa poprsotu dla niego za silni.A nie od dawna wiadomo że Wysocy,silni,dobrze grający w powietrzu obrońcy nie lubią małych szybkich napastników.Napewno Franek więcej zamiesza niż Rasiak.
Po pierwsze, Rasiak w tamtym okresie szukał klubu, był nieograny. Po drugie, Ferdinand wtedy nie grał. Rasiak wie, jak grać przeciwko Anglikom, bo sam gra w lidze angielskiej, obecnie w Tottenhamie, wcześniej w Derby Country, gdzie był ulubieńcem kibiców i strzelał wiele bramek.
Tak tylko która to liga :?
Zobaczymy jak sobie poradzi na boiskach pierwszoligowych.
2 liga angielska jest nie mniej silna od pierwszej polskiej Ale strzelał ? Strzelał i to się liczy :lol:
A co dopiero pierwsza
Dla niekumatych: Oni tam mają Premiership, potem 1. ligę, 2. itd.
Były klub Rasiaka, Derby Country występuje obecnie w The Championship. Dodam, że jest to znacznie silniejsza liga od np. polskiej. Nie bez powodu przeszedł do Tottenhamu - najlepszego klubu w Anglii obok ManUtd, Chelsea, Arsenalu i może Liverpoolu.
Oczywiście że tak…w końcu on sam i jego menadżer nie mogli, nie wykorzystać szansy sięgnięcia po dużo wyższą kasę.Co oczywiście nie pomniejsza jego atrybutów czysto sportowych…
Nie wiem, czy napisałeś to z sarkazmem, ale jeśli tak, to Ty na miejscu Rasiaka na pewno skorzystałbyś z oferty Tottenhamu. W każdym razie ja mu nie zazdroszczę, a wręcz przeciwnie - cieszę się z tego, iż trafił do bardzo dobrej drużyny. Mam nadzieję, że więcej polskich piłkarzy będzie grało w bardziej znaczących klubach. BTW, między innymi po to się gra w piłkę zawodowo, żeby zarobić.
Myślę, że okoliczność przemawia za tym, żeby przypomnieć temat :lol:
Jedziemy na Mistrzostwa Świata do Niemiec
Stało się to dzięki Holendrom, którzy wygrali z Czechami 2:0.
Więcej informacji tutaj
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Podziękowania dla Holendrów =D>
Jedziemy na mistrzowsta! Dzieki Holendzrzy wieksze dzieki dla Pawła Janasa że zrobił drużyne!
Vivat Holandia
Po pierwsze podziękujmy sobie, bo gdybyśmy nie wygrali tych 9 spotkań to nie było by nawet mowy o Mundialu.
Po drugie nie bierzcie Edyty G. do Niemiec
Teraz jak maskotkę wezmą Martę W.
:silly:
Już dosyć tych maskotek, ja już proponuję Panią Dorotę R.
Ole Ole ole ole :D:D:D:D:D:D trzeba zaczączbiera na bilet do Niemiec :D:D:D POLSKA!
Niewielkie koszty, pewnie jak to było na poprzednich mistrzostwach nawet nie wyjdą z grupy
Spokojnie,może nie będzie tak zle Polska w ciągu ostatnich kilku/kilkunastu lat przechodzi swój najlepszy okres
A ja bym chciał zeby na mundialu zaśpiewał ten koleś co śpiewał do boju polsa aa do boju polska Ten to fajnie śpiewa
Chodzi chyba o Torzewskiego.