[ SPORT ] Polska w MŚ

Ale ich złoiliśmy! !!

totalny Knockout :!:

A kiedy gramy rewanż w Azerbejdżanie :slight_smile: ?

powinno być 10:0 ale centyymery…

jak edytka taki hymnik jeszce raz zaspiewa to na pewno nic z tego:) a ja stawiam Pl-Ang! !!

A jutro o godz. 20 mecz Polska - Irlandia :slight_smile:

Jakie są wasze typy :smiley: Ja mowie ze bedzie 4:0 dla naszych :smiley:

A taka ciekawostka:

Nasza reprezentacja ma wielkie szanse wyjsc do MŚ z 2 miejsca :smiley: , bo jest tak że dwie, drugie druzyny w tabeli ktore mają najlepszy dorobek bramkowy wchodzą bezposrednio, czyli bez baraży, ale mysle ze mozemy powalczyć z Anglią o miejsce 1 !!

Marzenia są od tego aby bawić sie na całego. :lol: :lol: :lol:

Ja stawiam

że w meczu

Polska - Irl. Pół.

4/3 - 1/0

Nie jestem pewien :stuck_out_tongue:

A jaki był wynik meczu w Irlandii ?

3:0 ?

Tak, w Belfaście było 3:0 dla Polski (Żurawski, Włodarczyk, Krzynówek).

Dokładnie taki :slight_smile:

04.09.2004 - Irlandia Płn. 0:3 (0:2) Polska

Źródło:

:arrow: http://sport.onet.pl/1020297,255,336014 … plina.html

nie wiem jaki będzie wynik ale wydaje mi sie ze Polacy stracą przynajmniej jedna bramkę. Stawiam 3:1 dla Polski. :twisted: :twisted:

jestem optymista i wierze ze ten ostatni mecz podniosl morale naszego zespolu i niedadza cienia watpliwosci kto jest na drugim miejscu w grupie wiec Irlandczycy przegraja jednak niebedzie to taka wygrana jak z Azerbejdżanem ale pozyjemy zobaczymy 8) licze ze minimum bedie 3:0 chyba ze sie chlopaki postarajha to bedzie wynik hokejowy :roll:

Stawiam 1:1

Coś mało optymistycznie :P.

Ja typuję 3:0 po bramkach Frankowskiego, Żurawskiego i Krzynówka.

jakos stracilem nadzieje na to ze Żurawski strzeli gola :roll: no ale miejmy nadzieje ze sie uda :roll:

Ja stwaiam 2:0 lub 4:1 dobrze by było gdyby p olska nie straciła żadnej brameczki :smiley:

Zurawski ma treme bo go jacyś z Turcjii ogladali czy coś…

Tak przynajmniej komentator mówił jak grali z Azerami

Żuraw jest moim ulubionym piłkarzem i napewno strzeli gola :wink:

A co myślicie o Franku ?

Według mnie to jest kamper w polu karnym…

Skuteczny jest, bramki strzela, więc się go nie czepiaj

Obserwował go trener tureckiego Trabzonsporu (w którym gra Szymkowiak) - Senol Gunes.

Ja jednak myśle że my na zajęcie pierwszego miejsca mamy około 45% a Anglicy 55%.Trzeba teraz zdobywać dużo bramek,nie tracić zbyt wiele a zobaczycie że do poaździernika Anglikom się jeszcze noga powinnie.Żeby tylko głowy nie rozblili pry tym upadku :smiley: