Ale ich złoiliśmy!
totalny Knockout :!:
A kiedy gramy rewanż w Azerbejdżanie ?
powinno być 10:0 ale centyymery…
jak edytka taki hymnik jeszce raz zaspiewa to na pewno nic z tego:) a ja stawiam Pl-Ang!
A jutro o godz. 20 mecz Polska - Irlandia
Jakie są wasze typy Ja mowie ze bedzie 4:0 dla naszych
A taka ciekawostka:
Nasza reprezentacja ma wielkie szanse wyjsc do MŚ z 2 miejsca , bo jest tak że dwie, drugie druzyny w tabeli ktore mają najlepszy dorobek bramkowy wchodzą bezposrednio, czyli bez baraży, ale mysle ze mozemy powalczyć z Anglią o miejsce 1
Marzenia są od tego aby bawić sie na całego. :lol: :lol: :lol:
Ja stawiam
że w meczu
Polska - Irl. Pół.
4/3 - 1/0
Nie jestem pewien
A jaki był wynik meczu w Irlandii ?
3:0 ?
Tak, w Belfaście było 3:0 dla Polski (Żurawski, Włodarczyk, Krzynówek).
Dokładnie taki
04.09.2004 - Irlandia Płn. 0:3 (0:2) Polska
Źródło:
nie wiem jaki będzie wynik ale wydaje mi sie ze Polacy stracą przynajmniej jedna bramkę. Stawiam 3:1 dla Polski. :twisted: :twisted:
jestem optymista i wierze ze ten ostatni mecz podniosl morale naszego zespolu i niedadza cienia watpliwosci kto jest na drugim miejscu w grupie wiec Irlandczycy przegraja jednak niebedzie to taka wygrana jak z Azerbejdżanem ale pozyjemy zobaczymy 8) licze ze minimum bedie 3:0 chyba ze sie chlopaki postarajha to bedzie wynik hokejowy :roll:
Stawiam 1:1
Coś mało optymistycznie :P.
Ja typuję 3:0 po bramkach Frankowskiego, Żurawskiego i Krzynówka.
jakos stracilem nadzieje na to ze Żurawski strzeli gola :roll: no ale miejmy nadzieje ze sie uda :roll:
Ja stwaiam 2:0 lub 4:1 dobrze by było gdyby p olska nie straciła żadnej brameczki
Zurawski ma treme bo go jacyś z Turcjii ogladali czy coś…
Tak przynajmniej komentator mówił jak grali z Azerami
Żuraw jest moim ulubionym piłkarzem i napewno strzeli gola
A co myślicie o Franku ?
Według mnie to jest kamper w polu karnym…
Skuteczny jest, bramki strzela, więc się go nie czepiaj
Obserwował go trener tureckiego Trabzonsporu (w którym gra Szymkowiak) - Senol Gunes.
Ja jednak myśle że my na zajęcie pierwszego miejsca mamy około 45% a Anglicy 55%.Trzeba teraz zdobywać dużo bramek,nie tracić zbyt wiele a zobaczycie że do poaździernika Anglikom się jeszcze noga powinnie.Żeby tylko głowy nie rozblili pry tym upadku