[ SPORT ] Polska w MŚ

Frankowski jest bardzo dobry,jak na ta chwile to najlepszy polski napastnik :smiley:

Do połowy 0 : 0

Nie jest łatwo, oj nie jest :?

Ale i tak: “Jesteśmy z Wami, Polacy jesteśmy z Wami” :!: :!:

WYGRANA!

1:0 :!:

Myślałem, że padne na serce !!

Ale Żuraw wszystko wyjaśnił :!: :!: :!:

Polakom gratulujemy Żurawskiego

W meczu z Azerbejdżanem nic mu nie szło a tu proszę wtedy kiedy trzeba on jest na miejscu :!: :!: Maciek :!:

P.S. Pewnie premię dostanie, ale warto :wink:

jest jest jest hip hip hura !!

Brawo Polacy, brawo Żurawski =D> :rotfl2:

Żurawski rullez a ja wczesniej w niego nie wierzylem ale dobrze ze sie pomylilem wybaczcie za to ze bladzilem :roll: ale od tej chwili juz tego nie zrobie

Żuraw to jest klasa sam w sobie :smiley:

tak nudnego meczu to już dawno nie oglądałem :confused: i co z tego że wygrali, skoro gra daje wiele do życzenia :roll:

Sezon się dopiero zaczyna.

Miejmy nadzieję, że forma będzie rosła.

W tym momencie ważne są 3 punkty.

Za jakiś czas nikt już nie będzie pamietał w jakim stylu zostały wywalczone.

Liczą się 3 punkty a nie styl w jakim go ktoś wywalczył

no może teraz się liczą, ale jak by im się udało awansować do mistrzostw to z taką grą skończą się tak samo szybko jak ostatnie :stuck_out_tongue:

Nie ważne w jakim stylu wygraliśmy, bo o tym za kilka lat nikt nie będzie pamiętał, ważne, że są 3 punkty i zrobiliśmy kolejny krok do awansu do MŚ.

Denerwuje mnie to, że Krzynówek schodzi na prawe skrzydło, gdzie nie gra tak dobrze, jak na lewym. Chyba lepiej w pełni wykorzystać umiejętności naszego najlepszego piłkarza…

Słabo zagrał Kałużny, to samo dotyczy Karwana. Sobolewski powinien grać od początku, Smolarek również.

Dudek - 7

Baszczyński - 7

Kłos - 7

Bąk - 7

Rząsa - 6 (Kiełbowicz - 7)

Karwan - 5 (Rasiak - 6)

Szymkowiak - 7

Kałużny - 5 (Mila - 7)

Krzynówek - 7

Żurawski - 8

Frankowski - 7.

A ja sie ciesz z 3 punktów,jeszcze wiele pracy przed zawodnikami więc mają szanse na poprawienie swojego stylu gry :wink:

ale wiecie co jest najgorsze ze jak wygrali te 8 jajo z azerami to wszyscy by ich nosili na rekach a jak ledwo wydusili 1:0 to mowicie ze nieumia grac ludzie u nas sie dopiero liga rozkreca a i chlopaki niesa w pelnej formie, podobna sytuacja byla z Małyszem szkoda mi go bo jak wygrywal wszyscy byli z nim jak p juz niebyl na szczycie to go zdjeli z piedestalu ludzie co z wami ?? trzeba sie cieszyc tymi malutkimi zwyciestwami polakow bo to jest nasz patriotyczny obowiazek sport jest teraz dla mnie tym czym kiedys byly wojny no pod grunwaldem jak zloilismu dupe Urlichowi von ( miejsza z tym jak mial na nazwisko ) :stuck_out_tongue: dla mnie kazde takie zwyciestwo jest powodem do dumy :roll: i takie gadanie typu slabo grali jest glupim tlumaczeniem a jak grali Irlandczycy lub jak sie Anglicy meczyli z naszym sobotnim rywa;lem do przerwy bylo chyba tylko 1:0 wiec o czym my tu dyskutujemy

Ja też ciesze się z wygranej. Styl może i nie za dobry, ale nie było tak źle szczególnie w końcówce. Zresztą nie wymagajmy od razu finezji jak w piłce południowoamerykańskiej. Cel osiągneli i to się liczy. Trzeba docenić to co jest bo mogło być gorzej!

No Panowie jak na chwilę obecną w meczu Polska - Austria jest 2 : 0

Oby tak dalej :spoko:

co za nerwówka pod koniec meczu, ijeszcze ta poprzeczka :shock:

EDIT: no nareszcie sie skonczylo, bylo ciezko pod koniec ale sie udalo :smiley: