boczi
(boczi)
19 Kwiecień 2005 10:30
Po wczorajszej premierze Opery 8.0 został ogłoszony program popularyzujący Operę.
Razem z premierą nowej wersji Opery 8.0 ogłoszony został nowy program popularyzujący Operę tzw. Affiliate Program. Polega on na tym, że użytkownicy zarejestrowani na stronach społeczności My Opera mogą na swoich domowych stronach umieścić , który będzie rejestrował kliknięcia. Po zebraniu 250 unikalnych kliknięć dany użytkownik otrzymuje licencję na Operę 8.0 . Stan kliknięć poszczególnych użytkowników odnotowywany jest na specjalnej liście rankingowej.
Pełne info na http://my.opera.com/quiris/journal/ .
Jak większość wie, po rejestracji Opery stajemy się jej pełnoprawnymi użytkownikami i nie musimy oglądać reklam w tej przeglądarce.
A TUTAJ, możemy normalnym sposobem kupić Operę.
system
(system)
21 Kwiecień 2005 12:10
Ja nie widzę raczej przeszkód. Jest to promowanie oprogramowania.
Niestety widać, iż moderatorzy chorobliwie wręcz trzymają się regulaminu, co widać poprzez różne działania na tym Forum, z raczej negatywnym skutkiem dla jego rozwoju.
boczi
(boczi)
22 Kwiecień 2005 11:08
Jeśli można podać linka do strony Opery poprzez moje polecenie, to prosiłbym o klikanie:
Z góry dziękuję.
Mefhisto
(Themefhisto)
22 Kwiecień 2005 12:34
To w końcu jak? Poprosiłbym:
Z góry dziękuję.
Kiepas
(Kiepas)
22 Kwiecień 2005 12:57
zachęcam do klikania na baner
ultrazbig
(Ultrazbig)
22 Kwiecień 2005 18:47
Zapraszam na moją stronę o Operze , na której możecie odnaleźć sporo odpowiedzi na pytania dotyczące korzystania z Opery.
Pozdrawiam
Zbyszek
jonias
(Daro U)
22 Kwiecień 2005 18:56
hehe. Cwaniaki. Dać linka i niech klikają. Sam sposób na zdobycie licencji jest bardzo ciekawy. Sam używam Opery i na swojej stronce też dałem bannera.
ultrazbig
(Ultrazbig)
22 Kwiecień 2005 19:12
Dla Polaków jest promocja … dużo dużo taniej
Pozdrawiam
Zbyszek
fiesta
(fiesta)
22 Kwiecień 2005 19:20
W zwiazku z tym że na oficjalnej stronie promocji
http://my.opera.com/quiris/journal/
jest wyraźnie napisane:
Razem z premierą nowej wersji Opery 8.0 ogłoszony został nowy program popularyzujący Operę tzw. Affiliate Program. Polega on na tym, że użytkownicy zarejestrowani na stronach społeczności My Opera mogą na swoich domowych stronach umieścić specjalny odnośnik w formie np. obrazka, który będzie rejestrował kliknięcia. Po przekroczeniu poziomu pierwszych 250 unikalnych kliknięć dany użytkownik otrzymuje licencję na Operę 8.0 . Stan kliknięć poszczególnych użytkowników odnotowywany jest na specjalnej liście rankingowej.
W związku z powyższym po konsultacji z administracją forum topiki z prośbami o klikanie zostają zamknięte a linki i banery wykasowne z nich. Proszę jednocześnie o zlikwidowanie banerów ze swoich podpisów gdyż jest to sprzeczne z regulaminem promocji i naszego forum.
lazikar
(lazikar)
22 Kwiecień 2005 19:31
Prosze także o usunięcie adresu z linka pod przyciskiem WWW