Spotkanie

Takie imprezy ad hoc to raczej tylko dla dorosłych, tym bardziej w knajpie, bo nie wyobrażam sobie piwkowania 12- latków (a też, nie wyobrażam sobie imprezki bez piwka)

jezeli bedzie potrzebne piffko(a racze bedzie) zabezpieczam te strone spotkania.Dowoz na miejsce(piwo dunskie z gorą w nazwie)

:slight_smile:

A warszawiaków tez przyjmiecie?? :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue:

A ty chcesz nas tam struć wszystkich :?: :smiley: :wink:

Ale jak się coś więcej dołozysz :wink:

A po co powstały takie cuda jak Karmi itp. ??

niet.

To propozycja damian :smiley:

KArmi to nie piwo… to woda i kropla piwa pomieszana z karmelem :smiley:

Miejsce spotkania proponuje centrum Polski. To będzie fair play :wink:

niech to będzie Suchowola :slight_smile: geograficzny środek Europy :lol: 8)

fajne :slight_smile: a nie lepiej zrobic z kamerkami internetowymi ?? Mniejsze koszty :wink: :smiley: :smiley:

Zawsze można, ale wiadomo nie wszyscy mają i nie bedzie tych wrażeń jak na żywo :smiley:

Pewnie, jeśli mi kupisz to sie zgadzam !!

Ale mozna by pogadac na np. skype lub teamspeak… ostatecznie Roger Wirco :smiley:

Nie wiem jak na TeamSpeak ale na Skypie są ograniczenia co do ilości osób w konferencji. Poza tym kamerki czy mikrofony to nie będzie to co na realu :frowning: :? Nie będzie prawie żadnej różnicy między tym,a codziennością na forum :frowning:

Oczywiście. To nie będzie “to”. :expressionless: ;]

na kamerke nikogo nie spijesz i nie poderwiesz :]

Przekonałeś się Boczi :?: :smiley: :wink:

BTW.Założe się, że nawet największy abstynent ulegnie czarowi drinków Mario :smiley:

no spokojnie :smiley: na moje drinki nie ma mocnych :] i zadziwiajace jest ze wiecznie działa grawitacja :stuck_out_tongue:

“wódka jets zła, trza lać ja w morde, a ona Toba i tak o glebe” :twisted:

Jeśli weźmiemy pod uwagę, nikły procent płci pięknej na forum, to i tak nie byłoby co poderwać, chyba, że zmienisz orientację! :wink:

i tak oto powoli odbiegamy od Naszego spotkania :frowning:

Właśnie skończyłem się pakować…jutro przed południem wyjazd na takie “tradycyjne” spotkanie…pogoda miód…ośrodek też…nic tylko… :piwo: