Spowolniony obraz w filmach

Witam! Postanowiłem napisać ten temat w tym dziale, ponieważ mój problem dotyczy raczej oprogramowania.

Od pewnego czasu, obraz w filmach jest spowolniony i nie nadąża za dźwiękiem. Wcześniej czegoś takiego nie miałem. Po prostu nagle, nie wiem czemu, tak się zaczęło dziać i robi się tak już os 2 tygodni. System był skanowany na obecnośc wirusów (nawet był temat w dziale bezpieczeństwo) i infekcji nie było. Ktoś spotkał się z tym problemem i wie, co może być przyczyną? Dodam jeszcze, ze posiadam K-lite codec pack. Reinstallowałem je, a problem nadal istnieje.

Czym odtwarzasz? Jakie filmy? avi. z dysku czy YouTube?

Ah, zapomniałem o ważnej informacji xD Chodzi o filmy odtwarzane przez internet. Na youtube również się to zdarza. Używam przeglądarki Chrome, ale zarówno w IE jak i Firefoxie tak się dzieje. Reinstalacja adobe flasha też nic nie dała.

Jeżeli mówisz o flashu i masz najnowszą wersje to ją usuń i zainstaluj starsza wersje 10 bo ta najnowsza 11 jest pełna błędów

Ok, zobaczę, czy to rozwiązuje problem.

Dodane 17.07.2012 (Wt) 12:25

Problem naprawiony, jednakże Chrome korzysta z aktualnej wtyczki i nie ma możliwości zainstalowania. Wie ktoś może, czy da się jakoś zainstalować starszą wersję flasha do chrome? Jeżeli nie, najwyżej filmy będę oglądał na firefoxie, a resztę robił na chrome.

Dziękuję za pomoc :slight_smile: