Spóźnienie się z doładowaniem w T-Mobile Mix

Witam, dzisiaj jest 22 lipca i jest to mój termin doładowania 35zł. Jednak jest niedziela i wątpię aby jakiś salon był otwarty a pozatym mam gorączkę. Stanie się coś gdybym doładował jutro a nie dzisiaj? Powtarzam że jest niedziela i nikt nie ma obowiązku jeździć i szukać salonów.

Najpierw dostajesz upomnienie i chyba około tygodnia na doładowanie. Przynajmniej tak jest w Plus. Zresztą doładowanie dostaniesz w zwykłym sklepie.

Chodzi o to że w sklepiku (mieszkam na wiosce) 5 km od miasta, nie ma doładowań za 35 zł. A nie ma takiej opcji abym kupił doładowanie za 25 zł i 10 zł oraz je połączył bo tak nie można. Ale nie przyjdzie mi jakaś kara ani przedłużenie umowy?

https://www.doladowania.t-mobile.pl/t-m … adClean.do może ci pomoże ja mam na abonament to nie wiem na jakiej zasadzie działa

Nie, przez internet to też nie wyjście :frowning:

Jeśli pojade jutro doładować to czy mi kary nie naliczą, tylko o to mi chodzi.

W tej sprawie musiał by się wypowiedzieć ktoś kto pracuje w T-Mobile, inaczej nie ma co gdybać…

Zadzwoń do nich i się zapytaj co i jak

Okej dzięki. Ale tak jakby zgadywać to nie powinni raczej dać, prawda?

Nie naliczą żadnej kary, czasem może się tak zdarzyć, że nie doładujesz i tyle, po prostu mogą przedłużyć tą umowę wtedy o te kilka dni. Przynajmniej u mnie tak jest, a też w T-Mobile jestem i mam Tak-Tak Fon (stary mix - telefon sprzed 2,5 roku).