Witam, dzisiaj jest 22 lipca i jest to mój termin doładowania 35zł. Jednak jest niedziela i wątpię aby jakiś salon był otwarty a pozatym mam gorączkę. Stanie się coś gdybym doładował jutro a nie dzisiaj? Powtarzam że jest niedziela i nikt nie ma obowiązku jeździć i szukać salonów.
Najpierw dostajesz upomnienie i chyba około tygodnia na doładowanie. Przynajmniej tak jest w Plus. Zresztą doładowanie dostaniesz w zwykłym sklepie.
Chodzi o to że w sklepiku (mieszkam na wiosce) 5 km od miasta, nie ma doładowań za 35 zł. A nie ma takiej opcji abym kupił doładowanie za 25 zł i 10 zł oraz je połączył bo tak nie można. Ale nie przyjdzie mi jakaś kara ani przedłużenie umowy?
https://www.doladowania.t-mobile.pl/t-m … adClean.do może ci pomoże ja mam na abonament to nie wiem na jakiej zasadzie działa
Nie, przez internet to też nie wyjście
Jeśli pojade jutro doładować to czy mi kary nie naliczą, tylko o to mi chodzi.
W tej sprawie musiał by się wypowiedzieć ktoś kto pracuje w T-Mobile, inaczej nie ma co gdybać…
Zadzwoń do nich i się zapytaj co i jak
Okej dzięki. Ale tak jakby zgadywać to nie powinni raczej dać, prawda?
Nie naliczą żadnej kary, czasem może się tak zdarzyć, że nie doładujesz i tyle, po prostu mogą przedłużyć tą umowę wtedy o te kilka dni. Przynajmniej u mnie tak jest, a też w T-Mobile jestem i mam Tak-Tak Fon (stary mix - telefon sprzed 2,5 roku).