Witajcie! Bardzo często (przyznaję codziennie parę razy) odświeżam dobreprogramy.pl w poszukiwaniu nowych informacji z różnych dziedzin informatyki. Muszę przyznać, że nie wiedziałem, gdzie się zwrócić z tym problemem, dlatego postanowiłem napisać tutaj chociaż wiem, że pewnie droga e-mailowa była by lepsza.
O co chodzi? A więc jak wszyscy wiecie, a przynajmniej większość serwis Allegro.pl wprowadził ostatnio dużo różnych “innowacyjnych” rozwiązań, których innowacyjność kończy się na cudzysłowach (dosłownie i w przenośni). Na użytkowników zostały nałożone ograniczenia czyt. słynne -“Dlaczego nie widzę całych nazw kupujących?”. Chciałbym, żebyście może “rzucili okiem” na tą sprawę (może w formie newsa, może badając tą sprawę dogłębnie i dowiadując się co zamierzają z tym dalej zrobić ponieważ nad prawie 2000 negatywnych opinii nie można przejść obojętnie), gdyż ten problem wywołał ogromna dyskusję na forum http://www.allegro.pl/phorum/read.php?f … 62&t=48762
temat bagno, Monczkin , już napisał w czym problem, wielu napiera na allegro ale osoby decyzyjne ni jak nie chcą nie wiem może przyznac się do błędu… nie przegadasz,
wielu wywiera presje…
tylko przypomnę dobreprogramy to vortal o legalnym oprogramowaniu