Bardzo proszę o sprawdzenie logów Przy skanowaniu laptopa wyskoczyło mi że mam jakąś infekcję UnSigner.exe. Nie mogę sobie poradzić z usunięciem tego czegoś. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Uruchom RKill, przeskanuj system, może pojawić się czarny ekran przed zakończeniem skanowania. Zapisz plik wynikowy do późniejszego wglądu. Nie restartuj komputera po skończonym skanowaniu
Zamknij wszystkie aktywne programy i przeglądarki.
Uruchm MBAM. Po uruchomieniu rozpocznij skanowanie, po przeskanowaniu oczyść to co znajdzie, zapisz plik wynikowy na później, wyłącz MBAM. Nie restartuj komputera po skończonym skanowaniu
Uruchom ADWCleaner, przeskanuj i usuń to co wykryje. Teraz na żądanie programu możesz uruchomić ponownie komputer
Po restarcie pojawi się plik wynikowy.
W odpowiedzi wklej pliki wynikowe z MBAM RKill i ADWCleaner, oraz napisz czy usunąłeś jakieś dodatki do Chrome.
Pobierz ten plik i zapisz w katalogu z FRST, tzn. C:\Users\Jarek Matyszkiewicz\Desktop fixlist.txt (3,6 KB) “Plik naprawczy został utworzony tylko dla Ciebie, nie należy go stosować na innym komputerze”
Uruchom FRST i kliknij Napraw, program wyłączy niepotrzebne procesy, zrobi Punkt Przywracania i zacznie pracę.