Przede wszystkim musisz wiedzieć, że każdy z Nas na Forum DobreProgramy, poświęca swój czas, aby pomagać innym. Czekaj cierpliwie na instrukcje.
Bardzo ważne, abyś nie uruchamiał/a żadnych programów i nie wykonywał/a innych poleceń niż te, o które poproszę.
Wykonaj wszystkie polecenia, które przedstawię poniżej. Jeśli któreś z nich jest dla Ciebie niezrozumiałe powiadom mnie o tym i nie wykonuj kolejnych kroków.
Powiadomię Cię, gdy Twój komputer będzie bezpieczny i będziesz mógł uruchomić program usuwający pozostałości po programach naprawczych.
Jeśli nie będziesz odpowiadał/a przez 3 dni na moje polecenia, uznam, że nie potrzebujesz więcej pomocy i temat zostanie zamknięty.
Jednocześnie, gdybym Ja nie odpowiadał przez 48 godzin, napisz do mnie na PW z przypomnieniem.
Pobierz ten plik i zapisz w katalogu z FRST, tzn. C:\Users\sebaz\OneDrive\Pulpit fixlist.txt (2,7 KB) “Plik naprawczy został utworzony tylko dla Ciebie, nie należy go stosować na innym komputerze”
Uruchom FRST i kliknij Napraw, program wyłączy niepotrzebne procesy, zrobi Punkt Przywracania i zacznie pracę.
Znalazło kilka niechcianych
Musisz zwracać uwagę na pobierane pliki.
Wiadomo, zawsze możesz do Nas wrócić, ale nie na wszystko znajdzie się lekarstwo
Jak teraz działa komputer?
Jeśli System odzyskał sprawność, zastosuj DelFix Zaznacz Remove disinfection tools i kliknij Run.
Zaznacz post, który rozwiązał Twój problem. Wystarczy jeden