Witam
Dzisiaj na sprzedaż mam tablet Goclever Terra 70(R721) jest to “bogatsza” wersja tego tabletu z dwurdzeniowym procesorem RockChip RK3066 1,6Ghz, Mali-400MP4, 1GB RAM oraz szklanym ekranem.
Tablet został zakupiony w sklepie Tanio.net w czerwcu 2013roku i jest objęty gwarancją producenta do czerwca 2015r. Urządzenie było używane przez ten rok przez moją mamę, głównie do przeglądania internetu, nic nie było z nim robione, więc stan techniczny to w 100% sprawny.
Natomiast stan wizualny oceniam na dobry z plusem, są tylko typowe oznaki użytkowania, kilka rysek widocznych pod światło oraz kilka rysek na pleckach i przetarcie farby na plastiku(typowa przypadłość tego modelu)
Bateria działa ok. 3 godzin, ale wiadomo że to już zależy od sposobu używania.
Tablet naprawdę fajny, działa szybko, nie zawiesza się, z gier które próbowałem każda działała na maksymalnych ustawieniach.
Sprzedajemy ponieważ złożyłem mamie komputer, który będzie dla niej znacznie bardziej wygodniejszy.
W skład zestawu wchodzi:
Tablet Goclever Terra 70(R721)
Kabel USB
Faktura zakupu z czerwca 2013.
Instrukcja.
Pudełko.
W zestawie brak ładowarki(uroki posiadania niesfornego psa;) ale można ładować go dowolną ładowarką USB(mama ładuje ładowarką do komórki)
Real foto: aukcja.
Cena: 220zł
Link do aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=4675190009
Kontakt: Allegro, Tel, GG(patrz aukcja)
Zapraszam do zakupu