Light
(Dzialka7)
4 Maj 2011 16:49
Witajcie!
Mam do sprzedania trochę starszej elektroniki, która mimo tego dalej spełnia swoje główne zadania. Z góry zaznaczam, że cena nie jest określona, co skutkuje tym, że możecie poniższe produkty nabyć za tyle, za ile zaoferujecie. Oczywiście zastrzegam sobie prawo do wybrania najlepszej oferty, jeśli zgłoszeń na jeden produkt będzie więcej niż jedno. A w skład wchodzą:
Karta graficzna Palit GeFORCE FX 5200 128MB DDR 128BIT DVI TV-OUT AGP 8x
Niepodkręcana Dołączone kable: Tak (S-Video) Instrukcja instalacji: Tak, w tym w j. polskim Sterowniki: Tak Fabryczne pudełko: Tak Wyjścia: S-Video, AGP, DVI Wiatraczek: Nie (nie było w wersji fabrycznej) DirectX9.0 ,OpenGL 1.4, głębia kolorów przy maks. rozdz.: 32 Bit Taktowanie (rdzeń/pamięć): 250/300MHz, Cztery jednostki Pixel Shader 2.0 i 2 jednostki Vertex Shader 2.0, nView Display Technology Cena: 50 zł (oczywiście do uzgodnienia)
CPU Intel Pentium 4
Pełne oznaczenie: 2A GHZ/512/400/1.5V Link: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27433 Taktowanie rdzenia: 2 GHz Liczba rdzeni: 1 Szyna (FSB): 400 MHz Cache L2: 512 KB Podkręcane: Nie, nigdy Fabryczne pudełka: BRAK, tylko skrawek ze specyfikacją Certyfikat autentyczności: Tak Naklejka z logo: Tak Data produkcji: 01/08/2003 Data kupna: luty 2004 Użytkowanie: Średnie (przez dziecko); ostanie użycie przed testem w roku 2007 Cena: 60 zł (oczywiście do uzgodnienia)
CPU Intel Celeron Tualatin
2x KingMAX DDR 400 PC3200 DIMM 512MB (łącznie 1GB)
Nazwa modelu: MPXC22F-D8KT4R Domyślne taktowanie zegara (nominalnie/efektywnie): 200/400 MHz Domyślne opóźnienia: 3-4-4-8 @ 200 MHz Podkręcane: Nie, nigdy Fabryczne pudełka: Tak Gwarancja: Dożywotnia, producenta Cena: 40 zł (oczywiście do uzgodnienia)
GoodRAM DDR 256MB PC2700
elixir DDR 256MB PC2100 CL2.5 2.5V
Kości SDRAM
Konsola Play Station One (PSOne)
W skład wchodzi: Konsola + 1 pad + zasilacz + SCART + 1 MB karta pamięci Konsola poddana została tuningowi i odpala “inne” gry. GRY ORYGINALNE: Need for Speed: PORSCHE 2000 Medal of Honor & Medal of Honor: Underground (w jednym opakowaniu) Adidas Power Soccer 98 (demo) Play Station Zone: CD7 i CD8 (szwabskie demówki, zza granicy przywiezione) GRY MNIEJ ORYGINALNE FIFA 2000 PL (Najlepsza wersja FIFY jaka się ukazała) FIFA 2003 FIFA 2004 Dragon Ball Z Delta Force: Urban warfare Naruto: Shinobi no Sato no Jintori Kassen (JAP) Crash Team Racing Resident Evil Resident Evil 3: Nemesis Medal of Honor (wiem, powtarza się tytuł) Cena (bez gier): 100 zł (oczywiście do uzgodnienia) Cena gry (pojedynczej, zależnie od tytułu): 1-40 zł (oczywiście do uzgodnienia)
Jakby ktoś miał wątpliwości, walić śmiało. Sprzęt jest w dobrej kondycji pod względem wydajności jak i prezencji.
Kontakt poprzez PW lub (lubie[.]ciastaka(@)yahoo[.]com) bez nawiasów, ma się rozumieć
CENY DO UZGODNIENIA!
PS.
OK, ceny podałem.
A ja przypominam, że Ciebie, tak jak innych, obowiązuje regulamin działu. Więc albo podasz ceny, albo temat leci do kosza.