Sprzedam komputer Intel Core i5, 8GB RAM, Grafika 1GB, 120GB SSD

Witam jak w temacie mam na sprzedaż komputer o podanych parametrach:

Płyta główna b85m-g
intel core i5-4590t
8 GB pamięci RAM ddr3 o taktowaniu 1600
Dysk ssd 120 GB na system i 500 GB HDD na dane
Zasilacz 500 watów z aliexpress ale nie z czarnej listy
Karta graficzna geoforce hd7700 1 GB
Do komputera dorzucam dwa monitory 19 cali , jeden podpięty na dsub hdmi drugi na vga , do zestawu dorzucam całe okablowanei . Cena za całość jaka mnie interesuje to 600 złotych. Komputer nie był nigdy kręcony. Co tu dużo mówić , sprzęt daje jeszcze radę.
https://ireland.apollo.olxcdn.com/v1/files/28s0zowmgfad2-PL/image;s=1000x700
https://ireland.apollo.olxcdn.com/v1/files/a3bo8b19dlfz-PL/image;s=1000x700

Być może twórcy tej listy nie słyszeli jeszcze o takich lokalnych cudach techniki wprost z Koreii Północnej, ale Powodzenia! :wink:

Z tego co wiem modecomy nie są na czarnej liście zwłaszcza ten :wink:

Są, są :wink:

Tak modecomy wypuściły pare seri fatalnych zasilaczy przez co nawet teraz gdy już mają dopracowane zasilacze stara łatka złej opinii do nich przylgnęła przez co nie mogą przebić się na rynek.

Wy tak serio będziecie zaśmiecać wątek akurat ten zasilacz nie jest na czarnej liście :wink:

@adrian218
Napisz precyzyjniej specyfikacje z jakich firm dyski/ramy
Jakieś logi / dane, Z weryfikacji sprawności sprzętu żeby kolejna kupująca osoba wiedziała że sprzęt faktycznie jest sprawny co zachęci jeszcze bardziej do zakupu zainteresowaną osobę.

A nie ogólnikowo bełkot jak z cyklu media-mark.

Co do zaśmiecania wątku tobie to paradoksalnie powinno iść na rękę, bo będzie zawsze u góry na liście forum z racji aktywnej dyskusji więc osoby patrzące na forum będą pierwsze widzieć twój post i nie zginie w gąszczu innych…

Bo te są na niej domyślnie.

Sprawdź ponownie bo coś tu nie pasuje.
Albo to GeForce albo HD7700.

Jakiś system operacyjny?
Jak z oryginalnym Win10 to cena spoko, jak bez systemu to może za 3-4 stówki go sprzedasz.

Bez systemu cena chyba też obleci. Dorzuca przecież jeszcze 2 monitory i ssd.
Za 600zł raczej nie złożysz podobnego zestawu. Do nauki zdalnej jak znalazł :wink:

Poleasing z i5 i SSD, oryginalnym nowym Win10 i roczną gwarancją można do 6 stówek wyrwać.
Te monitory 19" to zapewne wypalone antyki, sam nie mam co z takimi dwoma zrobić bo nikt ich nie chce nawet za darmo.

System jest oryginalny, mam dowód zakupu, racja to radeon nie geoforce, co do monitorów nie są to jakieś śmiecie wypalone zero bad pikseli , jeden obsługuje rozdzielczosć hd oba mają odświeżanie 75 herców więc co do złomów im daleko.

1 polubienie

No, 19" to prawie jak laptop.
22" to minimum przy stacjonarce ale i tak mało trochę.
Powtórzę, takich monitorów za darmo nikt nie chce.