Sprzedam komputer (sama wieża)

Mam do sprzedania komputer, ostatnio wymieniłem skrzynię i chcę w miarę rozsądnie sprzedać poprzedniego blaszaka. Zestaw zawiera:

1. Intel Core2 Duo E4300 1.8GHz (S775) BOX (na Scythe Infinity spokojnie kręci się do 3,0 GHz przy niskich temp.- można więcej)

2. Microstar P6N SLI-Platinium (nF650i)

3. chłodzenie Scythe Infinity

4. GeForce 8800 GTS Gigabyte 320MB TV & 2x DVI (PCI-E)

5. PDP Patriot Dual LLK 2x 1GB DDR2 667MHz CL 4-4-4-12

6. Seagate 250 GB Barracuda 7200.10 (16MB, Serial ATA II)

7. Chieftec SH-01B-B-B - 400W

8. SB Audigy

9. LG SuperMulti DVD+/-RW GSA-H12N bulk black

10. Oryginalny OEM Windows Vista Home Premium z płytą i certyfikatem oryginalności

Stan techniczny oceniam na bardzo dobry. Komputer miał zastosowaną dużo lepszą pastę termoprzewodzącą, był starannie czyszczony w środku z kurzu (sprężone powietrze, pędzelek) , solidna obudowa Chiefteca ochroniła go przed jakimikolwiek rysami itp. Dysk twardy bez bad sectorów i innych problemów. Posiadam wszystkie dodatki do Mobo itp., których nie użyłem jak kable, przejściówki, instrukcje itp. co jest oczywiście integralną częścią zestawu.

Od kupienia w 2007 roku ma jedną wadę- pamięci Patriot o niskich timingach nie współpracują dobrze z płytą główna MSI w momencie włączenia (kiedyś znalazłem na stronie Patriota albo MSI opisany problem, może ktoś potrafi sobie z nim poradzić). Komputer musi pochodzić minutę i po resecie jest już wszystko OK. Sprawa mi nie przeszkadzała, przyzwyczaiłem się więc pamięci nie zmieniałem- MemTest nie wykazuje ŻADNYCH problemów.

Sensowne oferty proszę kierować na PW. Oczekuję oferty w okolicach 850-900zł.

Pozdrawiam

seraphin1985 , albo podasz cenę, albo temat leci do kosza.