[Sprzedam] Nośnik Windows XP Professional SP2 BOX - bez pudełka

Sprzedam Windowsa XP Professional Service Pack 2 BOX 2002. Brak pudełka, dodam z jakiejś gry, instalowany 3 razy. Cena 50 złoty + koszty przesyłki. Tranzakcja poprzez zwykłą pocztę, ponieważ miałem problemy z innymi dostawami.

Oprócz opakowania sprzedajesz wszystko, co było dostarczone oryginalnie?

Pozdrawiam, Direwolf!

Nie tylko nośnik

Oj, to muszę przyznać, że sumy kontrolne w internecie wychodzą o wiele taniej :wink:
Ponieważ nie sprzedajesz produktu pełnowartościowego, proszę Cię, abyś zmienił nazwę tematu ogłoszenia.
Twój temat wprowadza w błąd. W temacie brak istotnych informacji.

Pozdrawiam, Direwolf!

Dobra, opuszcze Ci do 30, może być?

Za 29,99 zł może bym i kupił tego “kota w worku”.

PS. Nie ma “tranzakcji”. Jest transakcja – czynność zachodząca między sprzedającym i kupującym, która ma na celu wymianę towaru lub usługi.

1 polubienie

Oj, źle się zrozumieliśmy - ja się odezwałem dlatego, że w temacie są nieścisłości, nie dlatego, że szukam nośnika.

Pozdrawiam, Direwolf!

Wymianę na co?

Temat starałem się dobrać jak najbardziej, żeby pasował do opisu sprzedawanego towaru.

Wersja box bez pudełka :rofl:

A po ci pudełko - żeby pochwalić się przed znajomymi. Zrozumiałem aluzję.

Ten xp jest po polsku?
I jak on jest z 2002 roku skoro SP2 wtedy jeszcze nie było?

Tak

Wszystkie informacje przepisałem z dysku, dysk jest cały w hologramach.

Miałem na myśli, że lepszym tytułem może być [SPRZEDAM] Nośnik instalacyjny Microsoft Windows XP Professional".
W szczegółach tematu mogłes napisać, że jest to sama płyta, bez licencji. Napisałeś Sprzedam Windows XP Professional… Tak, jakbyś faktycznie miał do sprzedania działający system…

Teraz nie musisz już pisać nic, bo wszystko wyjaśnione w tysiącu postów :stuck_out_tongue:

No weź, nie rozśmieszaj… Naprawdę?

Wymieniam swoje pieniądze na jego przestarzały Windows XP.
PS. Pieniądz jest obecnie najbardziej poszukiwanym towarem, którego nam wszystkim go brakuje…

Do płyty jest oczywiście klucz licencyjny wielokrotnego użytku. Jest to pełnoprawny Windows z kluczem ale bez pudełka i książeczek oryginalnych.

acha…

To się zdecyduj :slight_smile:

Myślałem że forumowicze będą wiedzieć, że jak oryginalny to z kluczem - mój błąd.

Zamiast sprzedawać nośnik, w dodatku niepełny, opraw w ramkę i na ścianę powieś :wink: A tak na poważnie, zostaw nośnik sobie, za kilka lat może przyda Ci się, jako awaryjny system.