[SPRZEDAM] Sony PSP fat 1004 - przerobiona!

SONY PSP 1004

Sony PSP fat 1004 w kolorze różowym.

Soft 5.50 - prometeusz, można grać w gry wrzucone na kartę pamięci. Soft jest wgrany na stałe tzn. nie usuwa się przy wyłączeniu konsoli. Pozwala na odpalenie wszystkich najnowszych gier.

Konsola mimo dość częstego używania i zabierania w podróże działa jak nowa, nie zacina się ani nic z tych rzeczy, jednak nosi wszystkie ślady normalnego użytkowania a konkretnie ryski, wytarta farba w różnych narażonych na to miejscach oraz nieduże pęknięcie na dole obudowy. Podejrzewam, że wymiana obudowy w PSP to nic trudnego jeśli komuś będzie to przeszkadzać.

W konsoli lekko psuje się analogowy przycisk. Podczas gry znosi w lewą stronę. Jego awaria polega na tym, że cały czas jest przesunięty w lewo i oddziałuje przez to na grę skręcając samochodem czy idąc postacią w znanym sobie kierunku. Nie mam pojęcia co się stało lecz podejrzewam, że jest to wina zepsutego joysticka (analoga), który trzeba wymienić - ALE NIE MOGĘ TEGO ZAGWARANTOWAĆ, TO TYLKO MOJE PRZYPUSZCZENIA! Nie znam się na tym i wolę niczego sam nie dotykać.

SPRZEDAJĘ JAKO USZKODZONĄ! NIE PRZYJMUJĘ ŻADNYCH REKLAMACJI, ZWROTÓW CZY NEGATYWNEGO KOMENTARZA!!

W zestawie otrzymujesz:

• PSP 1004 z oryginalną baterią

• oryginalną ładowarkę sieciową SONY

• kabel USB do transmisji danych z komputera

Konsola wystawiona na aukcji internetowej:

http://allegro.pl/mega-okazja-sony-psp- … 77634.html

1432510844

Cena KUP TERAZ - 250zł + przesyłka.

Kontakt

mail: dho94@o2.pl

gg: 3395131

handlowanie przerobionymi konsolami na DobreProgramy jest nielegalne [-X

czemu jak działa to sprzedajesz jako uszkodzona?