witajcie
mam nietypowe pytanie, miałam 2 oryginalne filtry xiaomi zielone kupione po 130zł kupione u oficjalnego dystrybutora które używałam przez pół roku przy dobrej jakości powietrza więc nie zużyły się zbyt mocno . Były jeszcze w dobrym stanie więc wystawiłam je na allegro za mniej niz 1/4 ceny rynkowej(30zł szt) może ktoś je zregeneruje albo bedzie dalej używał. Filtry były bez chipów , ale nie napisałam na aukcji że sprzedaje filtry z chipami. Po prostu zostały odklejone by oczyszczacz nie wyświetlał błędu że są zużyte (bo nie były i dalej ładnie oczyszczały powietrze). Oczywiście napisałam ze filtry używałam przez pół roku i że po jakimś czasie zaczęły być już wykrywane jako zużyte mimo że są w dobrym stanie i nadal dość dobrze oczyszczają powietrze. I teraz kupujący twierdzi że go oszukałam bo w filtrach nie ma chipów. Ale ja nic nie pisałam w opisie że sprzedaje filtry z chipami a kupujący o to nie pytał, mimo że teraz twierdzi iż mu zależało na filtrach z chipami. Nie wiem Po co mu zużyte chipy które powodują problemy bo oczyszczacz wyrzuca błąd że trzeba wymienić filtr i aby zlikwidować błąd chip trzeba odkleić. Moim zdaniem liczył na filtry w stanie jak nowe za 30 zł szt a otrzymał używane w dobrym stanie. Czy powinnam uznać reklamację i oddać mu pieniądze i koszty wysyłki w obydwie strony ?