Moze i zly dzial, ale nie potrawie ustalic odpowiedniego dzialu dla takiego zapytanie wiec dam “na luzie” :).
Ostatnio zepsul mi sie komputer(biedaczek dzialal 9 lat ;_ swoje przeszedl. Zostalem postawiony przed wyborem kupienia ''nowego" komputera, a nie chce wydac zbyt duzo pieniedzy na cos “ultra mega wywalone w kosmos” wystarczy mi zwyczajna specyfikacja. Wiec zastanawialem sie nad sprzetem i ktos mi mowil o sprzecie “lezakowym”, i tu mam pytanie jak uzyskac dostep do takiego sprzetu? Wiem, ze jest to sprzet juz nie produkowany i lezy sobie gdzies na magazynie. Wiec jakies pomysly?
Dobrze szukanie, szukaniem, ale jezeli ktos tak sie dobrze nie zna. Np wezme jakis procesor AMD do plyty glownej obslugujacej typ procesorow intel… Ja tu Panie to bym jakos dobrej pomocy chcial
Polecam szukać sprzęt z 2 rdzeniowym procesorem i 1.5 GB RAM. Do tego uważać na dyski Segate 7200.10 i .11. Jeśli chcesz mieć do gier, to popatrz za czymś z nie zintegrowaną kartą i lepiej zasilaczem lepszym niż chiński (choć do dziś chodzi masa megabajtów i czasem trzymają dłużej niż markowe).