Witam zakupiłem stacje dokującą na allegro taka jak na obrazku.I tu pojawia sie problem gdy podłączam mojego iphone pod nią to wogóle nie działają dzwieki i gdy go wyciagam to tez nie mam zadnych dźwieków musze go ponownie uruchamiać i dopiero wtedy mam dzięki .Może ktoś mi pomóc ? Link do stacji http://allegro.pl/item928749000_stacja_ … g_3gs.html
No bo dzwieki będą dopiero jak podłączysz pod jakieś urządzenie AUDIO np. Wieże itp…A to że musisz go ponownie uruchomic to pewnie wina tego że to nie oryginalne akcesorium…
Nawet pisze na niej " Podłącz pod wyjście line out umieszczone z tyłu swoje ulubione słuchawki, lub pokaźnej mocy głośniki i ciesz się swoją muzyką."
A nic nie można przeciwko temu zaradzic? to jest bardzo denerwujace za kazdym razem go wyłanczac i wlanczac
Wątpie aby można było temu zaradzic,ale niech jeszcze ktoś sie wypowie jak się myle… On poprostu “nie wie” kiedy zostaje wyjęty z tej stacji… I trzeba mu przypomnieć wyłączając go i włączając… To tak na chłopski rozum chciałem wytłumaczyć…
ja miałem oryginał to takich rzeczy nie doświadczyłem, wiedział kiedy odłączony a kiedy nie, i nic do tyłu nie musiałem podpinać i tak lepiej z góry bo można regulować głośność a z dołu nie…
Ale to nie jest głośnik tylko stacja dokująca którą podłączasz Iphona np. pod wieże…
no co ty… wiem o tym, zwykły kawałek plastiku z jackiem 3,5 z tyłu i wejściem na ładowarkę… coś z tą podstawką jest nie tak… jakieś zwarcie robi w środku najprawdopodobniej i już… albo przeczyść iglą styki w iPhone, może pomoże…