Stara Karta Graficzna Problem ze sterownikami !(OPENGL)

Witam mam stara karte tnt2 riva pro model 64 i jest problem poniewaz gdy chce zagrac w stara gre typu alien aren itp to wyskakuje bład ze niemam zainstalowanych sterownikow OpenGL ,noto wpisuje na internecie jaka mam grafike i sciagam stery , instaluje , restartuje kompa i uruchamia sie w rozdz.640x480 i 4 Bity ! i nie da sie tego zmienic trza odinstalowac itp … sciagalem jakies detonatory bo pisalo ze podobno dobre itp ale caly czas tak samo - a gdy ze strony Navida scigam stery z 2005 roku chyba do tej karty w czasie instalacji pisze ze nie pasauje do tej karty graficzne czy jakos tak :smiley: noi nie wiem co mam robic bo kumpel mi dał ostatnio taka sama karte graficzna tylko miała nowszy bios ( nie wiem co to daje … ) ale problem ten sam :confused: Prosze Odp bo naprawde juz sie z tym mecze pare dni ,ściagam cały czas sterowniki i dalej dupa , moze ma ktos cudowny srodek na to dziadostwo :slight_smile: ??

Podaj model twojej cudownej karty graficznej, a może coś cudownie poradzimy :wink:

Dokladnie taka NVIDIA RIVA TNT2 Model64/Model PRO - 32mb pamieci

http://forum.pcformat.pl/thread-34162-page-2.html