Ostatnio przesłuchuję sobie stare, polskie kawałki pokroju East Clubbers, Beattraax itp.
Co wy na to?
Aż się przypomina, jak to się grało w Syrenka Racer lub inny Trucker
To by mogło być na HZ 2020 xD
Ostatnio przesłuchuję sobie stare, polskie kawałki pokroju East Clubbers, Beattraax itp.
Co wy na to?
Aż się przypomina, jak to się grało w Syrenka Racer lub inny Trucker
To by mogło być na HZ 2020 xD
Klubowa muzyka kojarzy mi się raczej z czymś pokroju Modjo. To jest głównie pośledniej jakości technołupanka.
Wolę wschodnie klimaty:
Te czasy kiedy Techno zaczęło się staczać w Polsce w sumie techno nigdy nie było w Polsce popularne… xD
Jeśli lubisz taką muzykę to wiec dokładnie że to gatunek Euro-Dance oraz Euro-Trance czy też Euro-House zwykle było grane i po takich gatunkach powinieneś internet przeczesywać…
Tu masz parę innych kawałków które również były znane i słuchane
Znam tego sporo choć to nie koniecznie mój gust muzyczny
Zwykle to muzyka komercyjna grana i podrabiana/przerabiana z innych oryginalnych popowych artystów.
Ja wychowałem sie bardziej na oryginalnej muzyce elektrycznej i jej wyrafinowanym brzmieniu mowa tu o gatunkach IDM i Ambient potocznie może pod to podejść jeszcze experimental i downtempo.
Zainteresowałeś mnie - podaj jakieś namiary na wartych przypomnienia wykonawców.
Aphex twin grał i IDM i Ambient, a nawet czasem ze sobą te gatunki łączył.
Oraz reszta innych wykonawców troche
Jak chodzi o ambient to można go podzielić na kilka specyficznych podgatunków mi najbardziej jednak podoba się space ambient
Warto w tym wypadku zwrócić na wytwórnie Ultimate records który promuje taki styl.
M.in wykonawcy tacy jak Solar Fields, Asura. Aes Dana, Sync24
Oraz mój ulubieniec czyli Stellardrone
Nie zapominając też o Hallur Haraldsson który podkładał muzyke do Eve Online
nagie anioły
Świetny clip do SYNC24.
tak pamietam
KLASYK!!!