Mam taki problem, bo gdy loguję się to jest napisane zapraszamy i tak przez ponad minutę mnie zaprasza, potem pojawia się pulpit, ładuje się to co w auto starcie no i jest ikonka zasilania (Acer Empowering Technology) i on mi tam pokazuje ze jest na baterii (na pewno jest, sprawdzałem) no i za licho nie chce się przełączyć na zasilacz bez znaczenia czy wyjmę i włożę wtyczkę od nowa. Dopiero po załadowaniu wszystkiego z auto startu przełącza mi na zasilania z zasilacza, ale mnie to denerwuje bo spowalnia cały rozruch komputera. Co mam zrobić?
Powiadasz, że Acer to beznadziejna firma? Nie narzekam na firmę, z resztą co to za argument, równie dobrze mogę powiedzieć, że kiedy narzekasz na XP-ka to czemu jego w ogóle używasz, nie lepiej Linux itp. ehh
W BIOS-ie jest wszystko dobrze, a na Viscie nie ma tego problemu(jest na drugiej partycji).
Acer to bardzo wadliwy producent sprzętu stąd moja wypowiedź. Więcej czasu spędzają w serwisie, niż u właściciela. Materiały także są bardzo kiepskie.
Nie napisałeś, że pod Vistą jest wszystko ok. Radziłbym zainstalować na nowo system. Unikniesz kombinowania i szukania przyczyn dlaczego nagle się zmieniło (chyba, że coś zmieniałeś w systemie).
Heh, i tu cie podetne, bo akurat jakies pol orku temu wyslalem przez media markt do nich laptopa do Czech i jakos przyszedl 11 dni po zaniesienu z tym ze 2 dni lezal w Media -.- no i naprawili mi to ze nie dzialało 5 klawiszy na klawiaturze, i BIOS szwankowal i wszystko cacy ladnie i jeszce mi wyczyscili obudowe i wnetrze, ja nie narzekam, ja np. nie lubie fujitsu siemens.
Nie bede robil formata ani reinstalki dosc juz sie narobilem przy bootloaderach itp.