Witam, mam mały poroblem z gra Borderlands II. Mianowicie ściągnąłem ją, ale w momęcie jak klikam graj (zagraj/włącz) to pojawia się okienko (widać na screenie) następnie znika i nic się nie dzieje… kolega który ma tą gre i ma mnie w znajomych mówi że wyświetla mu się dymek że “Alkaine zaczął grać w Borderlands II” tylko ze u mnie się ona nie włączyła. Jest ktoś mi w stanie pomóc? Pisałem do supportu steam, niestety nikt od 2 dni się nie odzywa, nie działa “sprawdzanie spójności plików lokalnych” robiłem to juz chyba 10 razy… Próbowałem również deinstalacji steam, niestety to również nie pomogło… ściągalem sterowniki karty graficznej też nic… Taką sytuację mam tylko z tą grą każda inne chodza normalnie, np Metro-Last Night które ma większe wymagania sprzętowe chodzi ładnie i płynnie na wysokich. Proszę o pomoc.
Sterowniki NVIDIA są nowe, ściągałem wczoraj i nadal gra nie działa, Avasta odinstalowałem już dwa dni temu - to było pierwsze co zrobiłem, lecz nadal nie działa
– Dodane 29.05.2013 (Śr) 9:59 –
Może to być wina tego że mam zły Freamwork.Net czy jakos tak?
Już się poddajesz ? Skasuj grę i steama, wyczyść rejestr. Zaktualizuj stery do najnowszych wraz z aktualizacjami systemowymi, zainstaluj Steam poprzez steamworks (zassaj z oficjalnej strony) i zassaj od początku grę przez steam. Spróbuj ponownie
Hej. Mam podobny problem. Jestem w tej kwestii zielony. Dopiero co robilem format. Instalowalem nowe kodeki. Kupilem grę na steamie. Sciągnąłem. Niby wszystko ok. Po wciśnięciu przycisku gra pojawił się komunikat że muszę zainstalowa “The fallowing component are required to run this program:
Mictosoft Visual C++ 2015 runetime
Microsoft universal C runtime”
A wiec je zainstalowalem. Nic nie krzaczyło. Wszystko poszlo dobrze. Jednak po ponownym wcisnieciu “graj” komunikat się ponowił. Z tym że już bez mozliwosci instalacji a jedynie deinstalacji. Zamykając okno wychodziłem do punktu wyjscia. Ktoś pomoże?