Witam,
wczoraj było wszystko dobrze a dziś nie mogę się zalogować na STEAM mogę grać, ale tylko w trybie OFFLINE tzn. na każdym serwerze który mam w ulubionych. Pojawia się taki błąd: LINK
Witam,
wczoraj było wszystko dobrze a dziś nie mogę się zalogować na STEAM mogę grać, ale tylko w trybie OFFLINE tzn. na każdym serwerze który mam w ulubionych. Pojawia się taki błąd: LINK
Mam to samo i szczerze mówiąc, nie wiem o co chodzi. A jak włącze Tryb Offline to potem steam się nie uruchamia…
No to za pewne awaria serwerów STEAM, spytałem się tu (na forum, bo nie mam znajomych którzy mają STEAM) ponieważ chciałem się upewnić czy nic mi np. nie blokuje STEAM’a ale okazuje się że nie tylko u mnie jest ten błąd. Więc po mojej stronie jest all OK.
pozdro , zaproś mnie do znajomych nick: jak na forum.
EDIT by Neon1992:
W którym pliku i gdzie są ustawienia internetu w CS? Chodzi mi o cl_rate; rate; cl_cmdrate; cl_updaterate; cl_cmdbackup; ex_interp.
plik config.cfg
W tym pliku znalazłem wszystko z prefiksem “cl_” nie mogę w tym pliku znaleźć “rate” i “ex_interp”.
rate i ex_interp ustawia się w userconfig.cfg
Gdzie ten pliczek się znajduje? Chodzi mi o konkretną ścieżkę.
W tym samym miejscu co config.cfg, jeśli nie ma pliku userconfig.cfg to musisz go utworzyć…
No właśnie u mnie nie ma tego pliku a mam STEAM.
Mógłby mi ktoś podesłać przykładowy taki pliczek ewentualnie swój, ja go i tak poprawię na swoje wymagania.
Komendy rate i ex_interp możesz dopisać także w config.cfg … ja tak mam i nigdy nie narzekam.
A co do głównego problemu - ja też tak miałem przez ostatnie 3 dni, ale usunąłem pliki: ClientRegistry.blob oraz AppUpdateStats.blob , a następnie uruchomiłem ponownie Steama i pozwoliłem mu się zaktualizować. Powyższe pliki znajdują się w głównym folderze Steam’a.
Morgen , jesteś boski… po usunięciu tych plików STEAM się update’ował poprosił o wpisanie hasła i wszystko działa jak kiedyś.
Morgen , mylisz się - jak wpiszesz w cfg to nie działa (dlatego tak klatkujesz :P)
Neon1992 , do pliku config.cfg dodaj linijkę:
exec userconfig.cfg
I stwórz plik userconfig.cfg
s_eax 0
s_a3d 0
rate 25000
cl_updaterate "101"
cl_cmdrate "101"
ex_interp "0.01"
Krzychuu , ok, zrobiłem tak jak napisałeś, w pliku config.cfg był już na samym końcu wpis:
exec userconfig.cfg
stworzyłem obok pliku config.cfg, plik userconfig.cfg i skopiowałem wszystko to co ty mi napisałeś. Czy teraz w konsoli muszę wpisać:
exec userconfig.cfg
czy może
config.cfg
Żeby te ustawienia działały jak należy?
Raczej nie musisz wpisywać nic, ale jak już to możesz:
exec config.cfg
THX.
Mam jeszcze jedno pytanie, otóż w którym katalogu znajdują się standardowe dźwięki broni, chodzi mi o ten huk co jest po wybuchnięciu granatu albo strzały.
Dzięki wielkie, działa.