Witam! Mam pewien problem. Moja karta dźwiękowa (Realtek HD Audio) wykrywa Stereo Mix, ale nie rejestruje żadnych dźwięków. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję za odpowiedź :D.
Witam. Spróbujcie zrobić tak…klikamy na głośniczek PPM…następnie …Urządzenia do nagrywania…w otwartym okienku na pustym polu klikamy PPM na…Pokaż wyłączone urządzenia. Pozdrawiam
Ustawcie to Miks Stereo jako domyślne, może coś to da. Sprawdźcie jeszcze czy to urządzenie Miks stereo jest włączone.
No to może inaczej http://img19.imageshack.us/img19/2683/imageshackipa.png te kreski obok Miks Stereo w ogóle nie reagują, a zmiana urządzenia na domyślne nie pomaga.
Witam. W okienku które pokazałeś kliknij na Miks Stereo…potem na Właściwości…następnie zakładkę…Poziomy, być może masz suwak na 0 …przesuń go, ZASTOSUJ I OK. Pozdrawiam
Suwak jest na full, ale to nic nie daje.
W moim przypadku aktualizacja sterownika też nie pomogła.
Na tym screenie Miks stereo jest domyślnym urządzeniem komunikacyjnym, a nie domyślnym urządzeniem, a to jest różnica. Napisz jeszcze co chcesz żeby rejestrował ten miks stereo bo coś mi tu nie gra.
Witam. luger…ja mam tak samo i u mnie Miks Stereo działa.
Więc niech danio485 napisze co on chce rejestrować tym miksem.
Jemu na pewno chodzi o to że miks stereo jest nieaktywny …znaczy się że te paski z prawej strony nie robią się zielone gdy jest dźwięk aktywny .
Ja myślą, że masz coś źle ustawione w programie, którym to nagrywasz.