Na Systemie Windows 10 w moim menedżerze utządzeń pokazuje mi brak sterownika Intel(R) Wireless Bluetooth. Pokazuje mii źółty trójkącik z czarnym wykrzyknikiem. Powiedzcie mi proszę - skąd mogę pobrać sterownik do tego, aby go zainstalować i pozbyć się żółtego trójkąta z wykrzyknikiem ?
Proszę Was o pomoc w tej sprawie.
I teraz sobie odpowiedz, jakich danych nie podałeś/podałaś? Chociaż z mojej czarodziejskiej kryształowej kuli wywróżyłem…masz problem z bluetooth…Tak?
Wrzuć screen z menadżera urządzeń.
jajaec - generalne dobrze zagaiłeś, ale w przypadku Intel Bluetooth Drivers nie jest to tak istotne.
NorthAngel - sterownik najnowszy pobierz chociażby stąd:
To też nic nie da, jak nie widzi to nie widzi. Potrzebujemy cyferek, modeli.
Jak działa na wszystkim, to OK
nie pomaga aktualizuj w menagerze?
Co to za laptop? Firma i model?
Jakbyś nie wiedział co zrobić dalej z pobranym plikiem, podpowiem - kliknij na nim dwukrotnie LPM!

To jest laptop Asus GL552VW - DM777T
Mam pobrać dwie te wersje, które wskazują czerwone strzałki ? Czyli version v17 dla 7265 i version v18 dla 8260 ?
Masz pobrać sterownik wskazany w moim pierwszym poście i go uruchomić…
Nie da się pobrać bo piszę Select server for download i jest 7 flag różnych państw ale niema polski. I jedna flaga ma 0% inna flaga ma 11%, a inna flaga 5 % . I nie wiem co pobrać. Pomożesz mi ?
Ogarnij się. Wybierz flagę holenderską.
https://de1-dl.techpowerup.com/files/D__1MOxGfC9QUmcVDr5HnA/1610279570/BT_22.10.0_64_Win10.exe
¯\_(ツ)_/¯
Zainstalowałem i teraz mam tak w menedżerze urządzeń: Zdjęcie - 10.01.2021 | Fotosik.pl
Czy tak powinno być ?
Skoro tak jest, a nie ma już żółtego wykrzyknika, to tak powinno być.
Teraz zainteresuj się lepiej czy bluetooth działa ![]()
Działa bluetooth. Powiedz mi proszę jeszcze. Nie będę zakładał osobnego wątku już tylko tu się zapyta. Jeśli laptop ten miał podświetlaną klawiaturę, a teraz nie podświetla się to znaczy, że coś działa czy nie ma do tego celu programu lub sterownika ?