Witam.
Przeinstalowałem system xp na win7 i mam problem bo nie moge połonczyć się z internetem.
proszę o pomoc w zanalezieniu sterowników do mojej karty sieciowej w menadżerze jest ona opisana Kontroler eathernet, wszystkie sterowniki są zainstalowane, tylko brakuje tego kontrolera.
Inentyfikator sprzętu to:PCI\VEN_100B&DEV_0020&SUBSYS_0850103C&REV_00
PCI\VEN_100B&DEV_0020&SUBSYS_0850103C
PCI\VEN_100B&DEV_0020&CC_020000
PCI\VEN_100B&DEV_0020&CC_0200
Czy ktoś na tym forum pomoże mi się uporać z tym problemem.
To jest National Semiconductor Ethernet. Masz laptopa czy PC? Wejdź na stronę producenta i znajdziesz. Ponieważ ja nie wiem do jakiego sprzętu ten sterownik do tego kontrolera. Za mało detali. Brak informacji Laptop czy Komputer.
Witam dzięki za pochyleniem się nad problemem przeinstalowałem z xp bo nie było aktualizacji na 7 , po pierwsze laptop hp pawilon ze5600 starszy model,win7 professional 32 bit.Są zainstalowane 3 karty. Połączenie lokalne Karta sieciowa Broadcom 802.11g. Wi-fi Karta wirtualnego miniportu WiFi firmy Microsoft. Modem bezprzewodowy Vodafone Mobile Broadband Network Adapter (Huawei). Działa tylko ten ostatni bez problemowo, w tamtych pierwszych wywala błędy typu : Nie można znalezć serwera lub błąd DNS.Czy to sprawka sterownika Ethernet. Sukam już chyba miesiąć i nadal nie wiem o co chodzi, proszę o podpowiedz jestem laikiem w tych naprawach, więć prosił bym krok po kroku .Pozdrawiam i czekam .