Witam. Posiadaam kartę Galaxy GeForce 7300gt i nie wiem jakie sterowniki lepiej instalować. Starsze (np z serii 93.XX, wydawane podczas gdy ta karta była nowością) czy może najnowsze ze strony nvidii?
Z góry dzięki za porady
Pozdrawiam
Witam. Posiadaam kartę Galaxy GeForce 7300gt i nie wiem jakie sterowniki lepiej instalować. Starsze (np z serii 93.XX, wydawane podczas gdy ta karta była nowością) czy może najnowsze ze strony nvidii?
Z góry dzięki za porady
Pozdrawiam
Jeżeli najnowsze sterowniki obsługują Twoją kartę, to je instaluj.
Dzięki za pomoc
Lepiej zainstaluj dostarczone z kartą. Ja tam mam i jest dobrze, a jak zainstalowałem najnowsze to było na zmianę zielony, pomarańczowy obraz.
ProAgent , to musisz mieć skopaną kartę…
Lepiej instalowac najnowsze stery. Ja np. miałe stery z pażdziernika 2007 i gry się ścinały zainstalowałem nowe z stycznia 2008 i gry chodzą płynnie
a wszyscy którzy sie tu wypowiadają mają karte 7300gt?
mafioso12 , raczej nikt z wypowiadajacych się nie ma 73 GT
…już dawno wymienili na lepsze
starsze sterowniki (poniżej 100.00) są lepsze do starszych gier, natomiast te nowsze (powyżej 160.00) są lepsze do nowszych gier
ja używałem tych starszych
wcale że nie bo ja mam jakiegoś grata 1mb bo tamta trafiła do serwisu
Witam posiadam karte 7300gt i zainstalowalem gre: Serious sam. gra tnie sie niesamowicie z Unreal tournament tum starszym jest to samo wogole niewiem oco biega pomozecie?
karol10101 , podaj reszte konfigu swojego sprzętu. Zainstaluj również najnowsze sterowniki.
AMD athlon 64X2 Dual Core Processor 4400+ 2,31Ghz
1Gb RAM
Plyta Glowwna:GIGABYTE S-series GA-MA69G-S3H
Karta Graf Gigabyte Geforce 7300GT
karol10101 , to zainstaluj najnowsze sterowniki do tej 73GT :]
zainstalowałem sterowniki z 07.10.2008r i dalej to samo