Witam, kupiłem nowego laptopa bez systemu, przy instalacji win7 wyczyściłem wszystkie partycje(nie wiem czy nie było tam jakichs sterowników) i mam problem ze sprzętami USB. Podłączam myszkę i nic się nie dzieje, nie mogę nigdzie znaleźć sterowników do niej jak i np. chipseta do mojej płyty głównej.
Weź pod uwagę, że ten model laptopa przeznaczony jest wyłącznie dla Windows’a 8 i 8.1, i to 64-bit. Prawdopodobnie nie znajdziesz sterowników chipseta pod system Win7. http://www.asus.com/pl/support/Product-Search/?keyword=r513e (Sterowniki i oprogramowanie).
Zacznij korzystać z Win 8.1. Naprawdę przyjemny system i wcale nie musisz korzystać z kafli.
Utwórz sobie maila na domenie outlook.com , połącz z systemem podczas instalacji i masz w pełni wydajny system.
Ci co się boją Ósemki albo mają traumę z dzieciństwa albo nie potrafią przejść na nowy system bo zawiera coś czego nie potrafią ogarnąć. Nie ma czego się bać. Niedługo Windows 9, więc ci którzy mają Win 81.1 prawdopodobnie będą mieli darmowy update do Dziewiątki, warto się zastanowić.