Poszukuje sterowników do HP Pavilion dv9000.
Prosił był o wszystkie tak aby laptop działał poprawnie. Bo nigdzie nie moge znaleźć.
Poszukuje sterowników do HP Pavilion dv9000.
Prosił był o wszystkie tak aby laptop działał poprawnie. Bo nigdzie nie moge znaleźć.
Po pierwsze, co to za laptop. Po drugie, co to za system. Mam dv9207us, więc chyba mogę pomóc
HP Pavilion dv9000 taki laptop,a system Windows XP sp3 dzisiaj instalowałem bo mi paczka z allegro przyszła, a nie chciałem na Viscie leciec.
i teraz potrzebuje sterowników,
dv9000 to tylko seria, podaj model (pod spodem powinieneś mieć napisane), skoro xp to albo pobierz nlite i dodaj stery do saty, albo wejdź w bios i tam odznacz “sata native …” bo inaczej nic nie zainstalujesz. W ogóle, zainstalowałeś już tego xp czy jeszcze nie?
Sterowniki do urządzeń HP znaleźć można na stronie supportu. Po zdefiniowaniu modelu i serii, z jakiej pochodzi urządzenie, wyświetlana jest lista dostępnych sterowników.
Z własnego doświadczenia wiem, że albo nie ma tam wszystkich sterowników, albo są takie, dzięki którym nasz komputer nie wykryje prawidłowo sprzętu :] np. aby działa kamera internetowa należy (w moim przypadku) zainstalować sterowniki od visty a nie, jak nakazuje intuicja, od XP’eka :] taki dowód na beznadziejność HP…
Zrobiłem tak jak powiedział adam9870 , tzn ściągnąłem z tej stron sterowniki, ale jak zainstalowałem audio to wyskoczyło: “Błąd instalacji sterownika: brak urządzenia obsługiwanego przez ten sterownik”
i co teraz.???