Pomagając na gg nikt tej mojej pomocy oprócz Ciebie nie będzie widział (może kiedyś w przyszłości ktoś będzie miał podobny problem).
Wracając do tematu:
Domyślam się, że nie zainstalowałeś żadnych sterowników tylko system wykrył wszystko sam.
Chodzi o to że sterowniki wbudowane w system działają ale nie pozwalają sprzętowi rozwinąć skrzydeł
Dlatego też na stronie którą podałem wybierz odpowiedni system operacyjny i później po kolei ściągnij sterowniki do każdej “części” (czyli tak na prawdę 3 rzeczy Chipset, AUDIO, VGA)
Biorąc pod uwagę to, że audio już zainstalowałeś zostają ci tylko 2 pozycję.
Jeżeli posiadasz kartę graficzną zewnętrzną (czyli po prostu osobno wpinaną) pozycję VGA nie instalujesz
Wtedy należy pobrać sterowniki do karty graficznej osobo ze strony producenta chipsetu
Jak kiedyś będę robił reinstal windowsa to wystarczy że instaluje same te sterowniki podane w poście wyżej tak ? Nie musze już instalować tamtych wcześniejszych rzeczy ?
Edit.
Jest mały problem z tymi sterownikami ;> Nie wiem czy jestem jakiś przewrażliwiony ale wydaje mi się że że dzwięk raz jest głośniejszy raz cichszy … ;>
Tak jak by się coś crashowało ;/
Jeśli działają nie powinno być żadnych problemów czy mogą być ?:d
Jeszcze mam jedno pytanie dotyczące dzwięku Nie będę robił następnego tematu więc napisze tutaj
Otóż mam problem z przednim panelem jest on wyłączony , słyszałem że trzeba coś przełączyć na płycie głównej żeby on działał
Mógł by ktoś wstawić jakiegoś ss-a z płytą główną i zaznaczonym miejscem w którym trzeba przełączyć to coś ? Był bym bardzo wdzięczny.