Sterowniki do karty graficznej

Witam , kupiłem wczoraj laptopa i jakoś dziwnym trafem usuneły mi się sterowniki do karty graficznej, nie mam do niego płytek więc muszę szukać w internecie. Próbowałem juz zainstalowac menedżerem zadań ale nie wykryło. Tak samo pobrałem ze strony AMD ten catalyst że automatycznie wyszukuje i instaluje ale po instalacji i ponownym uruchomieniu nadal tych sterowników nie ma ,próbuję też programem driver easy , wykrył sterowniki do karty graficznej "AMD Radeon 7600 M Series ale pobiera w bardzo powolnym tempie że się tego nie doczekam. Dlatego zwracam się z pomocą do was ze znalezieniem sterowników do karty graficznej bo może ja źle szukam.

Parametry laptopa

= karta graficzna : AMD Radeon HD 6520G (na naklejce lapka jest napisane że HD 7670M) więc nie wiem jak to jest do końca . = Ogólnie to laptop Asus X53TK-SX109V.

=Model Płyty głównej :ASUSteK K53TK

Windows 7 64 bit

Witam,

zapewne Twój system operacyjny to Windows, pytanie w jakiej wersji?

Jeśli nie skonfigurowałeś jeszcze komputera i nie masz na nim ważnych plików, możesz też przywrócić stan systemu z partycji Recovery.

W Windowsie jest również opcja przywracania systemu.

Pozdrawiam

Mam Windows 7 64 bit , próbowałem właśnie przywrócić system bo robiłem na początku kopię zapasową ale wyskoczyło że system nie mógł przywrócić tego pliku ze strerownikami . A co do tej partycji recovery to jak to się robi ? bo żadnych płytek do laptopa nie mam.

Przy uruchamianiu komputera naciśnij F8, F11 lub F12 - w zależności od laptopa, ten klawisz skrótu może być inny. Później już według instrukcji, nic trudnego.

tu masz wszystkie stery do twojego laptopa http://pl.asus.com/Notebooks/Versatile_ … /#download te od grafy są w AMD Chipset Driver

QQarter ,

Proszę poprawić pisownię w tytule tematu i w opisie problemu. W celu dokonania zaleconej korekty proszę skorzystać z przycisku Edytuj przy poście otwierającym temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.