Potrzebuje Najnowesze Sterowniki do karty graficznej " ATI RADEON HD 4600 Series "
Windows XP sp 3 , 32 bit
I mam takie pytanko . Bo mam orginał Windowsa XP i tera wiekszośc gier na niego nie pujdzie . Wiec jak bym ściągnoł Windowsa 7 i zgraał na płyte i zainstalował , to jak oni mogą wykryc że mam pirata ?
I czy jest coś takiego że bede mieć windowsa Xp ale pobiore takie coś że podmieni Pare plików i bedzie czytało go jako windowsa 7 albo viste ?
XP jest 11-letnim systemem, nic dziwnego że twórcy oprogramowania i gier go porzucają powoli. Co do Windows 7 to albo kupujesz w sklepie lub wgrywasz Windowsa 8 w wersji udostępnionej przez Microsoft http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows-8/download To czy masz oryginał czy nie można łatwo sprawdzić. Po pierwsze na oryginalny system masz dowód zakupu, pudełko, płytę z hologramem i oryginalny klucz z naklejką COA na komputer. Do tego musisz aktywować system, co nie przejdzie na pirackim kluczu.
Co do ostatniego pytania, to podstawowa wiedza się kłania, nowy Windows to nie “pare plików” ale całe jądro, czyli coś czego nie da się zmienić. Jednym słowem oszukanie systemu że masz 7 jest niemożliwe, takie triki jedynie w przypadku Service Packa.