Sterowniki do laptopa ntt corrino m765s lub w617s

Witam, po dobrych 6 latach zepsuł się laptop, ma oryginalny system ale szwankował więc antywirem usunąłem 12 wirusów co zdestabilizowało system, uruchamiał się ale był mega wolny… użyłem combo fix i naprawił pliki system szybko się uruchamia ale nie łączy z wiFi ale przyciski “fn” działają jasność itp. a i nie działa usb, znaczy wykrywa urządzenie ale nie otwiera, nie pokazuje nic w menadżerze urządzeń:/ puste białe okno…

Szukam sterów ale nie mogę znaleźć na stronie producenta do tego modelu, głównie żeby mi wifi działało.

Druga rzecz to to że system jest na partycji recowery ale jakiś błąd wyskakuje i nie da się w niego wejść, czy można jakoś odzyskać system z tego recowery czy nie? Został mi format tylko?? A jeśli tak to czy usunąć te 3 dodatkowe partycje (bo tyle instalator pokazuje)? W serwisie pewnie mi się nie opłaca go reanimować co?

Proszę pomóżcie z tymi sterownikami:(

Dodane 02.11.2013 (So) 14:41

może ktoś coś napisze, hm?:slight_smile: czy reinstalacja systemu naprawi problem wifi, pojawi się ikonka na pasku?

Test dysku MHDD i pokaż zdjęcia ze smart funkcja F8 i scanowania powierzchni F4.

http://www.fixitpc.pl/topic/141-mhdd-po … a-obslugi/

Jak stary i zawirusowany system, to warto wgrać świeży.