Sterowniki do Lenovo T400

Witam

Po zainstalowaniu na nowo systemu Windows XP mam kilka pytajników w menedżerze urządzeń,mianowicie

• Kontroler Ethernet

• Kontroler magistrali zarządzania systemem

• Port szeregowy PCI

• 3x Podstawowe urządzenie systemowe

Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu sterów do tych rzeczy.W razie czego mam Everesta więc mogę podrzucić kilka informacji o “flakach” kompa :stuck_out_tongue:

Mam laptop Lenovo ThinkPad T400.

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-72858.html

A można jakieś dokładniejsze linki ?

Hej,

Poniższe powinny znaleźć sterowniki w paczuszce dotyczącej chipsetu płyty głównej - czyli sterownik Intel 3, 4, 5, 800, 900, 3400 Series Chipsets

Intel Server/Workstation Chipsets

Sterownik do karty sieciowej - Intel PRO/1000 LAN adapter.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Ok,dzięki mam jeszcze jeden problem mianowicie kontroler sieci.Jakbyś mógł podrzucić linka :slight_smile:

Dodane 23.06.2011 (Cz) 15:31

Mógłby ktoś podrzucić ten sterownik do kontrolera sieci ?

Hej,

A która z kart Ci działa - karta sieciowa przewodowa czy bezprzewodowa (WiFi)?

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dobra kontroler sieci już mam z głowy,sterownik zainstalowany.Teraz mam następny problem : Kontroler wideo (zgodny z VGA)

Hej.

Sterownik zależy od tego, w jaki układ wyposażony jest laptop. Jeśli w kartę ATI, to odpowiednie będą te sterowniki. Jeśli zaś w kartę zintegrowaną Intel’a, wtedy te. Jeśli nie jesteś pewien, które z nich wybrać, spróbuj zainstalować dowolny z nich - gdy wybierzesz błędny, w czasie instalacji pojawi się komunikat o tym, że nie znaleziono zgodnego sprzętu. :slight_smile: Wtedy będziesz wiedział, że poprawnym był ten drugi.

Pozdrawiam,

Dimatheus