Sterowniki do monitora

Na początku moim problemem były niedziałające głośniki monitora (acer AL1717F). Z uwagi na to, że słuchawki po podłączeniu działają normalnie, postanowiłam ściągnąć sterowniki do monitora. Tu jednak zaczął się kolejny problem, gdyż nigdzie nie mogę znaleźć sterowników dla konkretnego modelu, wszędzie znajduję jedynie AL1717. Nie mam więc pojęcia, czy nie robi to żadnej różnicy, czy może po prostu nie potrafię znaleźć?

A nawet jeśli, wciąż nie jestem pewna, czy niedziałające głośniki to wina sterowników, nie znajduję innej przyczyny problemu. Proszę o pomoc w rozwianiu moich wątpliwości, będę bardzo wdzięczna (chociaż zakładam, że wyszłam na idiotkę, wolę się jednak upewnić).

w jakim celu potrzebujesz sterownikow do monitora, coś ci nie działa?

hm… jak dla mnie to bardziej błędne ustawienia monitora (masz na nim guziki którymi wchodzisz w ustwienia), ewentualnie zle skonfigurowane opcje w panelu karty dzwiękowej, jakbyś podała pełną specyfikacje kompa to coś wiecej by sie powiedziało, nazwa karty dzwiękowe, oraz jeszcze takie pytanie podłączyłas kabelek audio z monitora do karty dzwiękowej?

Zuzz94 ,

Zapoznaj się z tematem i popraw tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.