Prawy przycisk myszy na plik sterowników i opcja Wyodrębnij albo rozpakuj
Wejdź do Menedżera Urządzeń >>> kliknij prawym przyciskiem myszy na urządzenie z pytajnikiem - opcja Aktualizuj - wybierz opcję wskazania sterowników do instalacji na dysku i wskaż na dysku miejsce sterowników, które posiadasz (lokalizacja którą masz po wyodrębnieniu/rozpakowaniu).
Tak wszystko pięknie ładnie ale mi chodzi o kartę dźwiękową która jest w slocie PCI a nie o zintegrowaną. Ja nie mogę zainstalować tej co jest w slocie PCI A nazywa się ona tak: Sound Blaster Audigy SB1394, Model: SB0090 ;D wszystko jest pokazane w rzutach ekranu…
Nie działają… ja miałem taki problem tutaj jest odpowiedź ;
''To wszystko wyjaśnia. Na początek zainstaluj tzw chipset to płyty głównej, bo inaczej system nawet nie rozpozna co masz na płycie i do czego instalujesz stery"
Ja niby mam zainstalowany ten chipset ale dalej to samo czyli:
Skoro karta Sound Blaster Audigy jest włączona i widoczna w BIOSie, sterowniki do chipsetu zainstalowane a mimo to system nie chce zaisntalować sterowników do karty dzwiękowej to spróbuj poszukać odpowiednich na stronie producenta karty dzwiękowej czyli Creative.
Jeśli instalacja się nie powiedzie to ja nie mam więcej pomysłów.
Tak właśnie ;D musi być jakieś rozwiązanie nie ma innej opcji dlaczego to nie działa… ;/ pisało PCI myślałem ze to jakieś do slotów a to do zintegrowanej to nie chce…