Sterowniki do WinFast TV2000 XP Expert

Witam,

ponownie sprowadzają mnie na to forum problemy z tą o to kartą. Ostatnio nie chciał mi się uruchamiać program WinFast PVR więc próbowałem go reinstalować ale nic to nie dało. Oprócz programu są jeszcze chyba tylko sterowniki więc chcę i je reinstalować. Tak więc odinstalowałem pozycję WinFast Entertainment Center (przedtem też PVR) ale po ponownym uruchomieniu komputera w rejestrze jeszcze coś WinFast-owskiego zostało i nie wiem co z tym zrobić - może wywalić? Mniejsza z tym. Potem ściągnąłem pierwszą pozycję z TEJ strony ale teraz nie wiem co z tym zrobić - gdzie te ściągnięte pliki umieścić? Nie ma żadnego instalatora.

Dlaczego nie chce się zrobić link z tekstem?

http://www.download.net.pl/3602/Leadtek … E-2000-XP/

Gdzie te pliki umieścić?

jest instalator (prawdopodobnie) - uruchom plik setup.exe bądź install.exe - po prostu go uruchom.

sterep1.png

skorzystaj z menadżera urządzeń i zainstaluj sterowniki ręcznie (podając ścieżkę do tego folderu) - urządzenie niezainstalowane będzie w gałęzi inne urządzenia, lub okraszone wykrzyknikiem.

Zainstalowałem sterowniki, PVR i nadal to samo:

prhb4.png

Ale szmelc :-x

skorzystaj z aplikacji DSCALER albo ChrisTV do oglądania telewizji olej tego PVR winfasta