Sterowniki HYKKER HELLO

Witam, kupiłem laptopa Hykker Hello, działał sprawnie do czasu kiedy postanowiłem zrobić formata usuwając przy tym partycję recovery. Po zainstalowaniu sterowników na laptopie nie działa czytnik linii papilarnych, komputer go widzi, sterowniki ponoć zainstalowane ale przy próbie dodania palca wyświetla się komunikat o rozłączeniu z urządzeniem. Nie działa też wifi w tym sensie, że się włącza normalnie ale nie widzi żadnej sieci. Pomoże ktoś rozwiązać ten problem? :slight_smile: Dodam, że przed moim zabójczym formatem wszystko działało bez zarzutu a sterowniki pobrałem z oficjalnej strony hykkera. Z góry dziękuję za pomoc ^^

Daj zrzut ekranu z Menadżera Urządzeń.

Jak już mówiłem, komputer widzi je jako sprawne, ze sterownikami, żadnych pytajniczków, wykrzykniczków strzałek kropek itp.

1. A zainstalowałeś WlanCLI.exe (WlanClient dla WiFi) z folderu BT ?
  2. Z tego co widzę oprócz sterowników dla biometrii powinna być jeszcze zainstalowana usługa z folderu 14_G_sensor…

Ten WlanCLI to jakiś debuger, nie potrafiłem znaleźć tam opcji instalacji.
W folderze 14_G nie ma żadnych instalatorów a aplikacje, które tam są włączają się w okienku cmd i od razu zamykają.
Czytałem o tym, że można zrobić obraz dysku ze sterownikami za pomocą WinPE, myślisz że to by zadziałało? Jeśli tak to wiesz może jak to zrobić?

Udało ci się jakoś rozwiązać problem z wifi w tym badziewiu? U mnie widzi sieci ale przy próbie połączenia wywala że nie można się połączyć; instalowałem różne sterowniki: windows update, od producenta, driver booster, a nawet od lenovo i msi i dalej nic